Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir'de ikinci kademe eğitim veren OÇEM sınıfları hangileridir?

fatima sevgi

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkdaşlar benim oğlum bu yıl 5. sınıf yanı ikinci kademeye geçti.. kaydımızın ortaokul oçeme alınması gerekiyor.. bornova izmir de ki 5., 6., 7., 8. sınıflara eğitim veren oçem okulları hangileridir? lütfen bilgisi olan paylaşırsa hem kendi adıma hemde bu sorunla karşı karşıya olan diğer veliler adına sevinir ve teşekkür ederim..

Merhaba konumuzla ilgili degil ama çocuğunuzu spor faaliyetine gonderiyormusinuz

Henuz izmirde yeniyiz..onceligimiz oçem sinifimiza ve ozel egitimine baslamak...daha sonra spor konusundada faaliyette bulunmasini istiyorum..herhangi bir arastirmam yok ..bu konuda onerileriniz varsa alabilirim..

İzmirde bildiğim 2 oçem merkezi var ama konuşmak lazım. Ben daha çok çocukların fiziksel aktivitelerinde yardımcı olmak amaçlı çalışıyorum. Spor konusunda yaşam koçu diyim kısaca

Üst Alt