Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir'de otomobile elle kumanda aparatı takacak yerler var mı?

musty35

Aktif Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
3
izmirde bu işlerı yapacak bırı yokmu yaw yokmu yaptıran hiç (elden fren gaz sis.)

Var arkadasım narlıderede (pazar yerı) hasan usta derler kıme sorsan bılır narlı dere pazar yerıne gıt oradakı esnafa sor hasan usta egsoz ısıde yapıyor benım arbanın aparatını yaptı mesgurdur ok.. Kolay gelın

İzmir'de otomobile aparat takan yerler var mı?

arkadaşlar sıfır araç alacağım bu hafta ama aparatçı arkadaş zorluk çıkarmakta izmirde oturan arkadaşların tanıdığı usta varsa lütfen yazsın buraya

Narlıderede pazar yerı var oraya gıt oradakı esnafa egsozcu hasan ustayı sor herkes bılır onu ben orada yaptırdım senelerdır yapıyor bu ısı

Karabağlarda uydurmacı zeki usta lakabı ile tanınan usta var.. Oraya yaptırdım, tavsiye ederim..

Zeki usta
Tel: 0232 253 18 88

aparat

teşekkür ederim arkadaşlar hasan ustayla görüştüm anlaştığım bayiye gelmiyor bende aracı ona götüremiyorum çekici falan lazımmış bir sürü iş zeki ustayla bir görüşeyim piyasa bu iki ustaya kalmış anlaşılan inş o gelir

----------

birde kaça yaptırdınız arkadaşlar zeki usta 472+kdv artı proje masrafı dedi. hasan usta 450tl proje dahil

valla ben 250 cıvarı yaptırdım proje dahıl ama benım sağ ayak problemlı sadece sola gaz pedalı ılavesı var çok tefaruat yok
bol sans

aparat

bugün anlaştım kırat kardeşim sağol 450 proje dahil bayiyede gelecek takmaya

İzmir'de kendisi özel donanım yaptıran var mı?

Merhaba, İzmir'de birkaç kişi ve bayiyle konuştum, özel donanım için paket olarak 1500 TL ver sen hiçbirşeye karışma, aracını anahtar teslim al diyorlar.
Forumda okuduğum bazı mesajlarda özel donanım için belirtilen ücretler bu kadar yüksek değil. İzmir'de yeni aldığı aracına özel donanım taktırmak için kendisi uğraşan var mı? Özel tertibatı nereye yaptırdınız ve bürokrasi ve mali açılardan çok mu uğraştırıcı birşey? Deneyimi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

arkadaşım bende rapor aldım.yanlız ufak bir sorun için rapor düzeltiliyor.bende bu arada izmirdeki galerilerle ve bulunduğum il olan uşaktaki galerilerle görüşüyorum.ama hep başka tamircilere ?
mail: lider336@hotmail.com

İzmir'de gaz ve fren tertibatı yapan yerler var mı?

arkadaşlar 16 yıldır elden gaz ve fren tertibatı bulunan araç kullanıyorum ve değiştirmeyi düşünüyorum..izmir de elden gaz ve fren tertibatını kaliteli yapan yer tavsiye edebilir misiniz?şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar

ben izmirde özel tertibatlı araca PROJE nerede çizdirebilirim.?

Üst Alt