Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir'de özel okul ücretleri ne kadar?

sokr@t

Aktif Üye
Konular
99
Reaksiyonlar
235
Bir yakınımın çocuğu için araştırmaya başlıyorum İzmir'de ilköğretim için 4+4 ' ün ilk 4 yılını bitirdi ikinci 4 yıl için özel okula gönderse ücretler ortalama ne kadardır ?

her sehırde kalıtesıne gore:)
mesela ankarada ODTU de yıllık 60 bın
ustelık ana sınıfından baslamak gerekıyor

Odtü bizi bozar o zaman o kadar lüks olmasına gerek yok hem ayrıca baksana ana sınıfından başlaması gerekiyormuş neyse Ankara'da zaten İzmir'de ikinci 4 yıl için lazım aslında merak ettiğim ikinci 4 yıl için özel okul mu daha mantıklı yoksa ikinci 4 yıl için gerekirse özel hoca tutulup açıktan bitirmesi mi ? Hangisi mantıklı açıktan mı özel okul mu ?

Son düzenleme:
45000 tl ve üzeri
olanaklar ve eğitim kalitesine marka bilinirliliğiine gööre değişkenlik gösterir
geçen sene izmirde butik ve adı duyulmamış bir özel okul (taban fiyat olan okullardan ) 45000 tl den başlamakta idi
bu sene 55000 60 000 olsa gerek

maddiyat yanı sıra ulaşımda geçen süreyi ve sosyal ortamı dusunerek karar vermeniz iyi olacaktır sanırım

Üst Alt