Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir'de SSK anlaşmalı fizik tedavi merkezi arıyorum..?

şanssız 35li

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
kader arkadaşlarım merhaba bildiğiniz üzere omurilik felçliyim L1 seviyem dizlerimden aşağı tutmuyor inşallah güçlenecek.izmirde ssk anlaşmalı omurilik konusunda uzman fizik tedavi merkezi arıyorum [öncelik tercihim karşıyaka tarafı]bildiğiniz yerler varsa lütfen yazarmısınız hepinize iyi ve sağlıklı günler...

izmir de 3 tane sgk anlaşmalı merkez biliyorum. irtibatlarında arayıp daha detaylı bilgi alabilirsin.

1)monofiz-2322787939 - 2322780770 (balçovada)

2)Atilla Ayral Fizik Tedavi Merkezi -2323646353 ( karşıyakada bu merkezin
iyi olduğunu duymuştum yine de araştırmanızı öneririm.)

3)Özel egem -2323677070 -2323679070(bunda karşıyakada )

Acil şifalar.

ayyüzlü hnm

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim sağolun...

Bir de sakatlığınıza sebep , trafik kazası olmamalı..Ben de İzmir'de birkaç yer gezmiştim , Balçova , Buca ve Bornovada...Kimisi siz bize nakit ödüyorsunuz , faturayla sgkdan alıyorsunuz parayı dedi, kimi tarfik kazasını sgk ödemiyor biz de kabul etmiyoruz dedi, kimi de ( Bornovadaki) kaza ve hastane belgelerini getirin , sgk'dan biz alıyoruz ücreti dedi...Kısaca trafik kazasında durum biraz karışıyor..

aman özel egeme sakın gitmeyiniz,hiç iyi bir yer değil,hastalara tamamen ticari gözle bakıyorlar

Şimdiye kadar bulunmuştur ancak ben bilgi olarak ekleyeyim:

Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Uygulama ve Araştırma Merkezi - BOSTANLI
Telefon: 0232-330 52 30

Üst Alt