Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir'de Sunrise Breezy tekerlekli sandaylelerı inceleyebileceğim yerler nereleridir?

Beksinski

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
İzmir'de Sunrise Breezy tekerlekli sandalyeleri inceleyebileceğim yerler nereleridir?

Merhabalar,

Sitenizde satışı yapılmakta olan Breezy 300 modelini almayı düşünmekteyim. Yalnız, aşırı temkinli yapımdan dolayı sipariş vermeden önce sandalyeyi bana uygunluğu açısından incelemek istiyorum. İzmir'de bunu yapabileceğim bir yer tavsiye edebilirseniz, sevinirim. Kendi aramalarımda ne yazık ki bu tarz bir yer bulamadım.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar, yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim. Sandalyemi bir an önce değiştirmem gerekiyor ve incelemeden sipariş vermek istemiyorum. Ayak koyma yerleriyle ilgili sıkıntı yaşamaktan endişe ediyorum. En geç Perşembe günü siteden sipariş verebilmeyi umuyorum.

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Beksinski

Bildiğim kadarıyla yok. Eğer böyle ise, önerim, bizim alışveriş sitesini arayın ve her konuyu ayrıntısına kadar sorum bilgi edinin. Ayak tablasına dair nasıl bir tereddütünüz var?

OturanBoğa

Öncelikle ilginize teşekkür ederim.

Gündelik ev içi kullanımda, kan dolaşımını rahatlatmak için bacaklarımı çaprazlama yerleştiriyorum. Bu pozisyonda durabilmeleri için tablaların belli bir mesafede olmaları gerekiyor. Ayrıca tablaların dışarıya doğru fazla çıkıntı yapmalarını istemiyorum. Bu modelin bu konuda bir sıkıntısı varmış gibi gelmedi ama ev içinde ayak aparatlarını yukarıya fazla kaldıramıyoruz sanırım. Sitelerinden indirdiğim broşürde de bu konuda net bir bilgi bulamadım. Merak ettiğim konular bunlardı

Beksinski

tablaların dışarı (öne doğru) çıkıntısı standart ayaklıklarda değiştirilemiyor (yani, ben görmedim değiştirilebileni) ancak opsiyonel ayaklık buna izin verebilir... sizin isteğinizi anlıyorum, bir odanın kapısından çıkışta ya da dar bir yere girdiğinizde (wc gibi) dönüş manevrası için yeterli alan sağlamasını istiyorsunuz... ama dediğim gibi, standart ayaklıkların açısı sabittir...

misal, Breezy Unix2 modelinde opsiyonel ayaklık mevcut görünüyor...

bu çözüm de sizin için uygun değilse aktif sandalye seçeneğini düşünebilirsiniz, çünkü aktiflerin ayaklıkları öne doğru çok az çıkıyor...

kendimden örnek vereyim, ben evde kullandığım manuel sandalyemden itme çemberlerini sökmek zorunda kaldım, tekerleği janttan itiyorum, çünkü itme çemberleri takılıyken ve ellerim çemberleri tutuyorken wc kapısından içeri giremiyorum :) ayrıca ayaklıkları da takmıyorum, çünkü ayaklıklarla birlikte özellikle wc ve mutfakta manevra için yer kalmıyor...

katrancalı

Mesajınız için çok teşekkür ederim. Önerilerinizi göz önünde bulundurağım. Opsiyonel ayaklıkları alternatif olarak düşünebilirim. Ayaklıkları komple sökmem gereken durumlarla da karşılaşabiliyorum çünkü. Aktif sandalye kullanabilecek durumda değilim ne yazık ki.

İlginize tekrar teşekkür ederim.

Beksinski

Diz-topuk mesafesinin minimum kaç cm olduğu ve tablaların oturma alanına yakın olması önemli anladığım kadarıyla? Sizin için en ideal ölçü/duruş nedir? Örnek bir resim var mıdır?

Sandalyeye dair şu resimler ve ölçü işine yarar sanırım:

Ayaklıkların oturma bezine mesafesi 41cm. Uzatma profiline fazladan delik açtırarak bunu 35cm'ye kadar kısaltabiliriz.

ysbbW8N.jpg

L2tRxC0.jpg

tRUjxbq.jpg

OturanBoğa

Çok yardımcı oldunuz, teşekkür ederim. Şu anki arabamda bu mesafe 30cm ama sanırım 35cm sorun olmayacaktır. Yalnız uzatma profiline delik açılması konusunda yardımcı olurlar mı; yoksa benim kişisel imkanlarımla mı halletmem gerekir? Bir de broşürde öyle olduğu söylense de, ayaklıkların komple sökülebilir olup olmadığı konusunda bilginiz varsa ve paylaşabilirseniz, sevinirim.

Evet, ayak kısmını en yukarıda olacak şekilde burada hallederler

Evet, ayaklıklar komple yerinden çıkabiliyor. Ayrıca asansöre sığmakta sorun olduğunda ayaklıklar içe doğru tam şasiye paralel olacak şekilde katlanabiliyor.

OturanBoğa

Harika öyleyse. O halde bugün veya en geç pazartesi günü sipariş vereceğim. Yardımlarınız sayesinde iç huzuruyla alabileceğim, çok teşekkürler,

Beksinski

Zevkle... Ne kadar detaylı soru-cevap olursa o kadar doğru iş yapmış oluruz.

Üst Alt