Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir'de yaptığım sakatlık indirimi başvurum hala aynı aşamada görünüyor?

Konular
10
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ve site yönetimi
izmirde olduğum için sibis aracılığı ile rapor sonucum hakkında bilgi almaya çalışıyorum
ama yaklaşık 3 ay önce evraklarımı vermeme rağmen sibiste hala MALİYE BAKANLIĞI'na yazı gönderildi cevap bekleniyor diyor buradan dönüş süresi nedir ALLAH aşkına bilen varsa yardımcı olsun ya çok zor durumdayım :(:(:(

Eren arkadaşım işlemler yaklaşık 3 ay sürüyor eksik bilgi olması halinde 5.6 ay falan benim geri gelmişti raporum tahlil falan sonuç istediler yaptırıp gönderdim 5 ayda bitti ama sen ankara sağlık kurulu nu arayıp bilgi ala bilirsin ordan takip et sana bilgi verirler tel.03124153203.sonu 04.05.06.değiştirerek araya bilirsin bu arada rahatsızlığın ve oran ların neydi.

şeker 20
kalp 10
tansiyon 10
uyku apnesi 35
göz 5
polinorapati 20 oranlar böyle ankaraya gitti

bide verdiğin numaraları ben devamlı arıyorum fakat bir türlü cevap vermiyorlar sen burdan bilgi alabildinmi arkadaşım

Evet ben bütün bilgiyi ankaradan aldım sürekli üst üste ara açarlar 05 sonu olanı ara aralıksız

Eren arkadaşım kalbindeki sorun neydi vede İzmir'in hangi hastanesinde aldın raporunu

umut merhaba bilgi aldım verdiğin numaralardan ben kalbimden anjio oldum ve alsancak devlet hastanesinden aldım oranı
bukadar orana rağmen %60 ta kaldım iyimi umut amma kesmişler heee

Merhaba erenHayırlı olsun arkadaşım vergi indirimin onaylanmışmı verilen bilgi ne şekilde 1 günde rapor işlemlerin tamamlandımı Alsancak hastanesinde benim rahatsızlıkları ilerlediği için bir daha başvuru yapacağım.

ben de 20.08.2015 de vergi indirimi için başvurdum. benim de maliye bakanlığına yazı yazıldı cevap bekleniyor diye çıkıyor. bazen 1,5 ay da cevap geldiği oluyor. bakalım bizim ne zaman gelecek.

göz'deki problem neydi acaba %5 lik oran?

Eren keskin arkadaşım yazdığın oranlarıñ batazara göre yüzde 68 yapar 60 kaldım demişsin hastanemi yoksa merkez sağlık kurulu mu düşÜrdü oranını.

Üst Alt