Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Izmir'deki bu hastanelerden rapor alanlar var mı?

hilal72

Aktif Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
İZMİRDEKİ BU DÖRT HASTANEDEN ENGELLİ SAĞLIK KURULU RAPORU PSİKİYATRİDEN ALAN VARMI SÜREKLİMİ YILLIKMI VERDİKLERİ RAPORLAR

İzmirT.C. Sağlık Bakanlığı İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İzmirDr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İzmirİzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İzmirİzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi

bozyaka dan eşim için rapor aldık 2 ay önce. bayağı sıkıntılı oldu ama

Psikiyatır rahatsızlıklara ilişkin raporlar süreli olarak verilir.Kronikleşmişse eğer süresiz alabilirsin

izmir büyükşehir belediyesi eşrefpaşa hastanesinden sürekli psikiyatri raporum var.sağlık kurulu olarak tepeçik eğitim araştırma hastanesinden sürekli

[FONT=Georgia]PSİKİYATRİDEN verilen raporlar eğer tanı yeni konumuş ve hiç tadavi uygulanmamışsa SÜRELİ verilir. Süreyi doktorun kendisi belirler. Tedavi sonucunda, düzelme varmı yokmu? varsa nekadar! yoksa nekadar! olduğuna bakar. Kronikleşmiş bir durum ise, oranı ona göre verip süresiz yapar raporu. Düzelmiş ise hiç oran vermez.[/FONT]

tşk ler

@Ümit Kurtuluş
2010 yılından beri psikiyatri tedavi gören bir tanıdığım var tanısı konuk ama hastaeler devletin gönderdiği genelge var deyip yıllık kontrollü veriyor raporu bende hastaneye sordum 10 sene boyuncada gelsek sizler hep sürelimi vereceksiniz onlarda evet diyor ve hastalığı artık kronikleşmiş iyileşmesi yok ilaçlar bile kişi zor duruyorken çalışmıyor çalışamnıyor bu yüzden soryuyorum hakem hastanelerde aynı şeyi söylüyor sonradan olan psikilojik hastalıkalr şizofren hariç akıl kaybı hariç yıllık olacak hep raporlar diyor ve işin içinden çıkamıyoruz bir türlü

@Suqer
tedavi gördüğü üniversite hastanesi epikiriz raporlarında o hastanenin 3 tane yazısı var depresif bozukluklar-sosyal çevreyle ilgili tanımlanmamış problem-anksiyete bozukluğu tanımlanmamış raporlarda ansiyete olarak çıkıyor %25 6 yıl bittiyor devamlı tedavisi var bu kişi 2010 trafik kazası geçirdi kafa tası kırılması falan oldu 3 ay yoğun bakımda yattı otarihten bei de tedavisi devam ediyor

hilal72
Devlet özellikle Piskiyatri kısmını çok sıkı tutuyor. Çünki işgüzarlık en rahat orda. Doktoru ayarlayıp sağlıklı olduğu halde tanıyı yazdırıp ilaç alıp ilaçları içmeyip ciddi oran alanlar vardı. Bu yüzden cidden çok sıkı tutmaya başladı devlet. Diğer rahatsızlıklar tahlildi filmdi gibi çok üzerinde oynanamıcak belgeler olunca, kendini akıllı sanan bazı üçkağıtçılar bu tarafa yöneldi.

Kurunun yanında maalesef yaşta yanmakta buyüzden.

Haberim yoktu benim mesela genelge yayınlanıp Piskiyatriye artık süreriz raporun verilmediği bilmiyordum yazınızla öğrendim. Sadece zor olduğunu biliyordum.

hilal72

Benim sormamda sebep psikoz tarzı bir rahatsızlığı var mı eğer var olsaydı başka şeyler öneirirdim ama önereceğim şeylerde ankasiyete, depresyon vs kapsamıyo

zaten adamı görseniz doktorların yazdığı tanı ile alakası yok adam konuşmayı bilmiyor zaten ifade etme yok saçma sapan düşünceleri çok

İzmirde engelli raporu. Almak hangi. Hastanede. Kolay

Ben bozyakadan sürekli aldım %50 tip2 diyabet+kronik karaciğer(Hepatit b)+h.tansiyon+kolestrol hastalıkları var.

ege varmış ordan alın oranın doktorları iyi

Arkadaşlar izmirde Bozyaka gittim ama baya sıkıntılı 😟 rağorumu tamamlamadım sorun olurmu sizce başka hangı hastaneye başvursam sizce İzmir’de sorun çıkarmayan

Üst Alt