Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmirde'ki kuzenim Kan Kanseri. Acilen AB rh (+) trombosite ihtiyacımız var!?

Nevra

Aktif Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
9
İzmirde ki Kuzenim Sinan abimin dün gece KAN KANSERİ olduğunu öğrendik.
Şuan 9 Eylül üniversitesinde yatmakta ve onun için trombosite ihtiyaç vardır.
Kan grubu AB RH(+) dir.
Kandaki trombosit sıvısı alındıkdan sonra kan alınan kişiye geri verilmektedir kişiye hiç bi şekilde zararı yoktur.
Lütfen bunu atabildiğiniz kadar çok kişiye atın sizlerin yardımına çok ihtiyacımız var.
Babası Erol Amcam: 0507 701 6296

sizlerden istediğim yukarda ki yazımı kopyalayın msnde yada facede paylaşın.izmirde birileri varsa ulaşır amcama lütfen

googleden izmirin yerrel radyosunun numarasini bul riça et radyodan gemiş olsun

çok saolun çok zor Rabbim kimselerin başına vermesin :( bi çok yerde duyuru yaptım radyolardada yaptırdım bakalım artık bekleyip görücez neler olacak

kıymet kan aramanın zorluklarını çok iyi bilirim.Hele kan grubu O rh (-) ise.Hayatımdaki en anlamlı,en fyadalı en güzel site ;

KANbankasi.gen.tr 'bir yaşama umut verin!...

Bu sitede çok fazla duyarlı insan var.Oradan bir liste çıkar elinde bulunsun.Arayabildiklerini ara görüş ilerde lazım olunca daha kolay olur kimler müsait diye.
Estaın dediği gibi radyolarda çok önemli.
Dualrım kuzeninle.İnşallah güzel haberlerinide paylaş bizimle..

Radyolar hastaneden resmi yazı istiyor o olmayınca yayınlayamayız diyorlar.ben izmirde olsam şuanda attırırım hastaneden ama ben denizlideyim.site ismi için teşekkürler amcamlara vericem.çok saol duyarlılığın için

hemşom çok geçmiş olsun :( Allah yardımcınız olsun, inşallah çabucak atlatır.

Hasan'ın bahsettiği site gerçekten çok önemli, birçok arkadaşımız için zaman zaman yardım aldık o siteden. yalnız bence siz oradan şu sıralar vermeye müsait olan gönüllüleri bulup, direkt onlarla temasa geçin, amcanın bununla ilgilenmeye zamanı olmayabilir.

yapabileceğim başka bişey olursa mutlaka haberim olsun canım, tekrar geçmiş olsun, dua ile...

Çok geçmiş olsun kıymetcim inaşalahh biran önce bulunur..

Acil şifalar diliyorum...

Çok geçmiş olsun Sevgili Kıymet,inşallah tez zamanda ihtiyacınız olan trombositi bulursunuz...

çok büyük geçmiş olsun. bende zamanında izmirde ameliyat oldum.

kan ihtiyacınız için yurt-kur ve askeri birliklere müracat ediniz. mutlaka olumlu sonuç çıkıyor...

Kıymet merhaba,
öncelikle geçimiş olsun umarım bir an önce bulursunuz kanı her ay kan alan biri olarak çok iyi bilirim bu sıkıntıyı...
ben bir şey paylaşacağım sizinle hazır konu açılmışken.
Biliyorsunuz ki Kızılay Kurumu diye bir kurum var ve birkaç yıl önceye kadar tek kan almaya ve vermeye yetkili merci idi ve fakat hastanelere sırf döner sermaye gelirlerini artırmak için kendi kan merkezlerini açıp kendi kan ihtiyaçlarını hasta sahiplerinden kendileri temin ederek daha fazla döner sermaya almaya çalışmak için uğraşmaktalar. buda bizim gibi insanları mağdur etmektedir.
Ben bu konuda kızılay başkanı ile görüşmüştüm ve bana söylediği "eğer ki hastanede kan yoksa bizden istemek zorunda, bizde yoksa o zaman hasta sahibinden istemek zorunda demişti"
Şimdi neden hastadan isteniyora gelince eğer kızılaydan kan isterlerse karları ve döner sermaye payları kesiliyor bu yasal olmayan süreç böyle işleyip giderken kızılayda kanlar bozuluyor...
Bununla ilgili özeline Ege Bölge kızılay Müdürünün telefonun atayım görüş istersen kimsenin sizden zorla kan istemeye hakkı yok, ilk etapta hastanede yoksa kızılaya yazı yazıp sizi göndermek zorunda... ama bu hakkı hiç kimse bilmiyor...
Bu konuda bilinçli olun lütfen koyun gibi güdülüyoruz malasef bu ülkede birilerinin çıkarı için onlarca can mağdur oluyor... Kesinlikle isizn yasal hakkınız Kan hastanede yoksa bunu beyan edin ve Kızılaya yazı yazıp istemelerini söyleyin... Kızılayda yok derlerse kendiniz kızılayı arayın ve öğrenin.. çünki kızılay sürekli hastanelerin kan istemeyip hastalara yok demesine feryat ediyor...
Ahhh ahhh ülkemde neler dönüyor neler offf hangi birine yanam...:(((

kan bankasından bula bilir askeriyeye büyük iş yerlerine bildirim yapılsın mutlka bulacaktır

şimdilik bi çok duyuru yaptık ve amcam hiç tanımadığım kişiler arıyor beni iyi gidiyoruz bakalım dedi.Hepinizden Allah razı olsun manevi desteğiniz ve yardımlarınız için.Bu mübarek günde dar zamanımızda yardmımıza koşanların, dar zamanlarında Rabbim HIZIR Aleyhisselamı yetiştirsin imdatlarına

Kıymet, inşallah aranan kan bulunur. Çok geçmiş olsun.

Umarım En Kısa Sürede Aranılan Trombosit Bulunur ..
Acil Şifalar Diliyorum Canım ..

kıymet,
çok geçmiş olsun..
en kısa zamanda kan'ın bulunması dileğiyle.. acil şifa diliyorum..

Çok geçmiş olsun sevgili kıymet. Allah acil şifalar versin. Umarım en kısa zamanda aranılan kan bulunur.

hepinize çok teşekkürler duyarlılığınız için.
Trombosit denilen sıvı bir kez alınıp sonra alınmıyor diye bişey yok ne yazık ki :( Kanserli hücreler yok olana kadar düzenli olarak vücuda trombosit veriliyor. Trombosit kanın içinde ki sarı sıvıdır. Kanın pıhtılaşmasını sağlayan bir sıvıdır.Kan verecek kişi bi cihaza bağlanır bir yandan kandan sarı sıvı ayrıştırılırken, diğer yandan kan veren kişiye kanı cihaz yoluyla geri verilmektedir. Kişiden alınan trombosit 4 saat içinde tekrar kendini yeniyelip eski seviyesine getirir.Kişi her hafta düzenli olarak trombosit verebilir kişiye kesinlikle zararı yoktur tam aksine yararlı olduğu tıpta kanıtlanmıştır.

Babamın teyzeside kan kanseriydi babamla kan grupları tuttuğu için babam her hafta ona düzenli trombosit verebiliyordu.
Ne yazık ki onun ki ileri safhaya geldiği için kurtulamadı ve Vefaat etti :(

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Trombosit alımı uzun sürdüğü için insanlar vermek için çekiniyor aslında...

sevgili kuzenim ailemizin taze uzman doktorunu 30yaşında Kanser denilen sinsi hastalıktan dolayı Ankara GATA da 07.01.2011 tarihinde kaybettik :( bugün tam 1 hafta oldu o gideli,ailece onu çok özleyeceğiz mekanın cennet olsun canım abim. desteğini esirgemeyen ve gerek dualarıyla gerekse yardımlarıyla yanımda olan herkese teşekkür ederim.

Çok üzüldüm. Başınız sağolsun. Allah size ve tüm sevenlerine sabır versin.

Başınız Sağolsun Kıymet cim.
Mekanı Cennet Olsun.
Allah Sabır Versin ..

Allah hepinizden razı olsun.dostlar saolsun :(

kıymet canımm çok geçmiş olsun keşke bizden uyan birileri olsaydı ama bunu paylaçşıcam facede :(

canımm kocamann bi özürrrr :(

siteye yeni girdim tamamını okumadan ilk mesajımı yazdımm :(
allah rahmet eylesin

saol evacım öenmli değil canım başlık kilitli ya değiştiremiyorum :( giitti artık melek oldu :(

allah sabır versin mekanı cennet olsun :(

Üst Alt