Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir'den Manuel Tekerlekli Sandalye alacağım. Önerileriniz..?

memo-e

Üye
Konular
30
Reaksiyonlar
0
merhaba
Ben manuel bir tekerlekli sandalye almak istiyorum hafif ve saglam olmasını istiyorum çünkü eve çıkarıp indirmek zor oluyor bunun için bana tavsiye edebileceginiz sandalye önerileri varmı?
İzmir-Bornovada yaşıyorum. İzmir ili içinde olursa daha iyi olur.
Friedreich Ataksisi hastasıyım üst tarafımı yeterince kontrol edemiyorum bana uygun öneriniz varsa söylerseniz sevinirim.
Teşekkürler.

otto bock uygun bir sandalye arkadaşım gayet hafif kullanışlı tekerler vidasısız sök tak vidasız dediysem yanlış anlama saglam yani o kolaylık için gavur yapmış :) tekerler şişme deyil silikonlu dolma teker yumuşak gayet konforlu ankara medikallerde satış fiyatları 750 tl 900 tl arası 1 ay önce ankarada idim alan arkadaşlarım oldu tabi bütçe meselesi..meyra markasıda güzel..geçmiş olsun saygılar..

http://www.ottobock.com.tr/cps/rde/xchg/ob_tr_tr/hs.xsl/351.html <<<<burdan bak..

Arkadaşım bunu ücretsiz veren dernekler var. Bornova'da ÇÖYDER var, orda kalmamışsa ben tanıdığım bir kaç kişiye sorayım işin hallolur.

Üst Alt