Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir'in Buca ilçesini bilen var mı?

sokr@t

Aktif Üye
Konular
99
Reaksiyonlar
235
Atatürk ,Adatepe , Kuruçeşme , Yaylacık ve Buca Koop. Mahalleleri nerelerdedir ve nasıl yerlerdir bilen var mı ?

Özelinize telefon bıraktım, arayabilirsiniz, bildiğim kadar....

kozağaç sessiz sakindir temiz insanlar vardır

@aykut35 yazdığım ilçeleri biliyor musun oralardan tavsiye edebileceğin bir yer var mı ?

[FONT=sans-serif]kozağaç diyer yerleride ac çok biliyorum ama bu söledim yer buca pazarı merkezin göbende herşey elinin altında diyeyim sana bi kiralar sıkıntı bu civarlarda temiz sakin yer

[/FONT]

Son düzenleme:
Kozağaç dediğin gibi biraz yüksek Yaylacık nasıl merkeze yakın mı ?

evet yaylacıkta güzeldir orası daha iyi hatta düz yer orası kozağaç dedim az yüksek tepe gibi ama yaylacıkta iyi

Atatürk ,Adatepe ,Buca Koop. bunlardan önerebileceğin bir yer var mı aykut35 nasıl buralar merkeze uzak mı ?

pek tavsiye etmem bu söledim 2 yeri tercih edebilirsin kardeşim yaylacık hem hareketli hemde her yere pazar hastane otobüz hepsi yer merkez konum buca kozağaç yaylacık diye yerleri gezip kendin karar vercen bu söledim 2 yer iyi kardeşim

Üst Alt