Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Jandarma ekili tarlamıza araçlarını park ederek tarlaya zarar veriyor!?

cemil47

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
4
Değerli arkadaşlar köyümüzde jandarma karakolu vardır köyümüz şehirler arası yol üzerinde bulunduğu için yolda nokta araması yapiliyor yolun kenarnda bir dönümlük tarlam var tarla ekili olmasına rağmen zırhlı araçlarını park ederek işgal ediyor tarlamın tapusu yoktur yalnız babam tarafından udediği vergisi var dedemden babamda sonra ben işletiyorum yaklaşik yüzyıldan beri bu tarla elimizde işletiyoruz tarlamın kenarına direk diktim ertesi gün direklerin kırıp yere sermesini gürdüm jandarma karakol komutanıyla durum meselesiyle gürüştüm ancak hakaret tepkisiyle karşlaştım benden tapusu sordu varmı diye tapusu yok dedemden babamdan simdi ben işletiyorum diyorum vergisi var dedim vel hasil ana etrafina set çekme çekersen tekrar kirariz cevap aldım forumdaki avukat arkadaşlar varsa budurumla ilgili ne yapmam lazım hangi mercilere baş vurmam lazım konuyla ilgili değerli yorum cevaplarınizi bekliyorum

cemil47 arazi kamuya aitse yasal olarak işgalci durumdasın 2B durumu var ise satın alabilirsin ancak o durumda yasal hakların oluşur

sneyper
Hiç bir kamu kamu kuruluşa ait değil bulunduğumuz köy jandarma karakolu inşa olduğu yer bile hazinenin malı yani devlet malı sayılır fakat jandarmanın yaptığı faşizan hareket doğru değildir jandarma niçin vardır namusumuzu şerefimizi malımızı kurumak mükelefdir baskı zulum yaparak hakaret gasp yaparak değildir bunuda güz ününde bulundurmak lazım

sneyper

Arkadaşım Jandarmanın binasının yeri hazine arazisi olabilir kamu kurumu oraya bina inşasını izinli yapıyordur, öncelikle kamu görevlileri hakkında faşizan falan bu dil hoş değil o görevlilerin size karşı hatası olduğunu düşünüyorsanız bulunduğunuz yerde Kaymakamlıkla görüşebilirsiniz ama kamu görevlileri için argo kelimeleri kullanmayın burada siyasi propagandayı tasvip etmiyorum bu kırmızı çizgimdir bilginize

benden tapusu sordu varmı diye tapusu yok dedemden babamdan simdi ben işletiyorum diyorum
bunları söylemen normal dogruda olabilir amma.devlet resmi belgeye bakar resmı belgen tapun yoksa.suçlu bile çıkabilirsin.yüzyıllardır ekıp biçmenız bişiyi değiştirmez.hatta devlete ait yeri ekıp biçtiğin için ceza bile yiyebilirsin

Üst Alt