Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Japonyada ki ilginç Prinç tarlaları...

mac72

Emektar Üye
Konular
60
Reaksiyonlar
48
JAPONYADAKİ İNANILMAZ PİRİNÇ TARLALARI

Japonyanın bazı bölgelerinde çiftçiler, pirinci öylesine ekiyorlar ki tarla yeşerdiğinde
ortaya muhteşem resimler ve tablolar çıkıyor. Pirincin farklı renklerini veren tohumlarını
önceden belirlenen yerlere dikkatle ve sabırla ekiyorlar.
Bu emeklerinin sonunda aşağıdaki görkemli sanat eserleri ortaya çıkıyor.

Yeni ekiliyor.

f0t3xc.jpg

30sdqgl.jpg

14sgpp2.jpg

2yzkg07.jpg

2j639j8.jpg

2mr5zkj.jpg

2rfssck.jpg

2qinubm.jpg

f9kv9i.jpg

x5wchv.jpg

2uievxe.jpg

2z4xvz6.jpg

34ysqqs.jpg

90vp52.jpg

Alıntıdır...

Yuuh adamlar prinç derdinde değil ki :D Uğraşırlar tabi :D

Muhteşem..paylaşımın için teşekkürler

boyları küçük ama zekada onlarda ne habeeerrr.güzel gözede hitap etmişler.hoş kareler.teşekkürler.

Çok hoş görüntüler çıkmış. Her biri bir tablo gibi. Paylaştığınız için teşekkürler.

Ben teşekkür ederim arkadaşlar beğenmenize sevindim...:)

Herifler pirinç tarlalarından bayaa portreler çiziyolar . . bizimkilerde tarlaya tuz ekiyolar :D :D acaba orta asyadan itibaren ileri değilde geri geri gitseydik şimdi bizde böyle pirinç filan ekermiydik ki :D

bekarlara duyrulur kısa boylu erkekler zeki oluyormuş tercihinizi ona göre yapın:)))))))

harika görüntüler teşekkürler arkadaşım.ben prinç tarlası göreyim diye açtım ama sanat eseri çıktı.

Muhteşem görünüyorlar erci..:) paylaşımında zevkli seçimini belli etmişsin her zaman olduğu gibi...

Beğenmenize sevindim arkadaşlar..:)

umut feyk sensin..:)

leyla teşekkür ederim..;):)

çok güzel resimler ,japonya ve çin gelişen dünyaya entegre olabilmiş teknolojiyle yarışır ülkeler olmuşlar fakat kültürlerinden bir nebze ödün vermemiş toplumlardır hala öz değerlerini korumaktalar çin ve japonya bu yönden takdir edilecek ülkelerdir.

Harika görüntüler paylaşıma teşekkürler
Birde her pirinç tanesinin üzerinde Allah yazdığını biliyorum

Beğenmenize sevindim arkadaşlar..:)

alperencsm japonlardan bahsediyoruz başka milletlerle karıştırma..:)

tmm bende onlardan bahsediorum cihan abi... ben umut abiye katılıom :D
feyk feyk :D

Valla umut abinde sende heveslenmeyin bizzat görün diye ikinizide göndermem japonyaya..:D hee yok ille biz gidip bakıcaz diyosanız masrafları karşılar gider bakar gelirsiniz..:D

tmm bende onlardan bahsediorum cihan abi... ben umut abiye katılıom :D
feyk feyk :D
İlk önce kıvrak zekanı kullanıp doğru yol da ilerlediğin için alnından öpüyorum seni koçum:p

Abin feyk dediyse doğrudur, sen boşver maçı:D
Japon ırgatların işi gücü yok bunlarla uğraşacak pehhhhh:p

Aşağıdakı tarla aynı dikkat ederseniz ama resimler değişik.Demek oluyor ki,Ya her yıl ekim zamanında,bu ırgat ve aynı zamanda ek gelir olsun diye ressamlık yapan japonlar bu tarz resimleri geneleksel hale getirmişler:pNe diyon maç:confused:

rice1kw1.jpg

rice2ns1.jpg

Al bu monarıza resimli tarla da benden olsun..Maksat album eksik kalmasın:p

rice13tt3.jpg

:D anlayış farklııııı kültür farklııııııııııııııı..:D japonlar icraat yapar biz hilesini bulmaya çalıırız..:D

:D anlayış farklııııı kültür farklııııııııııııııı..:D japonlar icraat yapar biz hilesini bulmaya çalıırız..:D
Bak monarızanın yanı boş,istiyorsan oraya da senin resmini koyayım maç:pAlbümde yerin olsun:p

iyi olur belkiyorum umut..:D göster kendini..:D

İlk önce kıvrak zekanı kullanıp doğru yol da ilerlediğin için alnından öpüyorum seni koçum:p

Abin feyk dediyse doğrudur, sen boşver maçı:D

eywallah abi :D

valla bende cihan abii,, "valla gerçek bakın inanmassanız bi koşu gidip gelelim" der diye umarak feyk diyeyim dedimdi amma, olmadı yafffff :D:D

:rolleyes:akıl var mantık var, 3 günde bitecek işi hem ressamlık yapacaz die, uzatacaklar... hemde bu işden bi getirileri olmayacak !

nerden biliyorsun olmadığını alperencsm?? neyse inanmayın siz işin maddi yönünü aklını mantığını boşverip görüntülerden fotoğraflardan keyf almaya bakın..:D

Üst Alt