Merhaba, Belmo BL-100 akülü tekerlekli sandalyem var. Bugüne kadar hangi aküyü aldıysam gün içinde 7 kilometreden fazla gidemedim. En son Eylül 2021'de biraz fazla para vereyim iyi olsun deyip Fulmaks firmasından Long marka jel akü aldım. İlk aldığımda çok iyiydi ancak 2 hafta sonra performansı hızlı şekilde düşmeye başladı ve son zamanlarda gün içinde 3 kilometre anca götürür oldu. Fulmaks'e gönderdim aküleri, yenileriyle değiştirdik deyip gönderdiler dediler ama hiç yeni gibi durmuyor gönderdiğimle neredeyse aynı düzeyde performansı. Söylediğimde hayır öyle bir şey olmaz yeni akü gönderdik falan dediler. Böyle söyleyince de gönderin iade edelim paranızı dediler. Sonuç olarak ilgilenmediler diyemem haklarını yiyemem ama günün sonunda akü sorunum çözülmedi ve bu konu kaç gündür kafamı kurcalıyor.
Sorum şu, siz ne yapardınız bu durumda? 35 Amper 2 jel akü için 1900 lira ödemiştim. Gönderip para iadesi alsam mı? Telefonda öyle dediler ama iade yaparlar mı, yapsalar da bütün tutarı öderler mi belli değil. Birde okula gidiyorum her gün aktif şekilde kullanıyorum sandalyeyi, o yüzden şu aralar bir sonuca bağlamam lazım hazır tatilken. İade edersem hangi marka akü almalıyım, siz ne kullanıyorsunuz acaba? Safir jel aküler dikkatimi çekti, fiyatı uygun ve yeni üretilmiş aküler. Ama tekerlekli sandalyeler için uygun mudur bilemedim. Deneyimleyen var mıdır?
Sorum şu, siz ne yapardınız bu durumda? 35 Amper 2 jel akü için 1900 lira ödemiştim. Gönderip para iadesi alsam mı? Telefonda öyle dediler ama iade yaparlar mı, yapsalar da bütün tutarı öderler mi belli değil. Birde okula gidiyorum her gün aktif şekilde kullanıyorum sandalyeyi, o yüzden şu aralar bir sonuca bağlamam lazım hazır tatilken. İade edersem hangi marka akü almalıyım, siz ne kullanıyorsunuz acaba? Safir jel aküler dikkatimi çekti, fiyatı uygun ve yeni üretilmiş aküler. Ama tekerlekli sandalyeler için uygun mudur bilemedim. Deneyimleyen var mıdır?