Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Jel akü şoklanır mı? Akünün ömrünü uzatmak için ne yapmalıyım?

cihatkaya

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar benim akülü tekerlekli sandalyem var fakat jelli akü ve sarj olmuyor şoklandırma işlemi işe yarar mı arabamı herzaman kullanmıyorum akünün ömrünü uzatmanın bir formülü varmıdır cevaplar için teşekkürler

teşekkürler ben su anki akümü akücüye elektrikçiye şoklarmı şoklar ise sarj tutarmı aku

bir yerde okumuştum donmuş jel akuye sicak su dokmek gerekiyomus o zaman jel cozunup aku duzeliyor yaziyordu dogrumu yapilmalimi bitmis sarj tutmayan akiye veya icindeki jeli degisiyolarmis nasil degistiriliyor acaba bu islemler yapilmalimi kurumuş şarj tutmayan akuye

Şoklatın tabiii. Az da olsa kullanılabilir bir hale gelir diye düşünüyorum.

Yelpaze

Bende senin gibi söylemiştim. hatta çok daha fazlasını soylemiştim... Sistemi bilmeden hatta kullanmadan bunu anlamak çok zor..
S Akülerimi 1 saat bile kullanamıyordum. Şuan ortalama 5 gün ( sabah 9-10 gibi kalkar gece yarısı 1-2 gibi yatarım ) Kullandığım sandalye ise Levo Combi ayağa kaldırıyor Koltuk ve Yatak pozisyonu alabiliyor. neredeyse hiç durmadan aktif haldeyim sürekli.. Akülerimin nasıl canlandığını siz düşünün...

Beat50 nin pazarlamacısı değilim nede bayisiyim. Ben yararını faydasını gördüm halende görüyorum Bu forum paylaşım içindir. Ben sadece benim gibi ihtiyacı olan insanlara yol gösteriyorum. İnanıp inanmamak size kalmış..

Saygılar..

merhaba arkadaşlar benim bir akülü sandalyem var alalı 8 ay oldu şarjı 1 gün bile dayanmaz oldu gittiğim mesafe günde 2km servis sürekli atlatmaya çalışıyor sandalyem veron marka akü de jel akü bilgisi olan veya kullanmış olan arkadaşlardan acil yardım istiyorum bu normal mi ne yapmalıyım ?

Üst Alt