Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Jel Akü ve Dolgu Lastik alabileceğim firma veya site tavsiye eder misiniz?
Linkteki aküyü altı ay önce 560 tl ye çiftini almıştım zam gelmiş çifti 680 tl olmuş. 6 aydır kullanıyorum şuana kadar bir sıkıntı yok tavsiye etmem için daha erken çünkü 6 aylık akü
https://novaaku.com/12-volt-22-amper-deep-cycle-jel-engelli-araci-akusu arkadaşlar bu aküleri aldım ve test ettim.google mapsten mesafeyi hesaplayıp 10 km yol yaptım.9 ışıktan birtanesi söndü jostcik açıp kapadığımda tekrar yandı.performans kaybı-çekim gücü kaybı hiç olmadı.CE sertifika-jel ve deep-cycle ibaresi akü üzerinde var.akü almak isteyen arkadaşlar için yazıyorum bunları satıcı filan değilim.
lastikleri alıncada yazarım
Iyigunler,
Kullanmış olduğum aracının havalu arka lastikleri iki ayda patlıyor 12×1/4 olculu.
yakın yerde araba lastikleri tamircisi var Ona götürüyorum ücretli olarak Biz anlamayız dedi Tornavida ile çıkarmaya çalıştı çıkaramadi. bisiklet tamircisi Ne gideceksiniz dedi
onun için patlamayan dolgu lastik arıyorum
bu Canta olur mu lütfen bilgi verin
@yalniz06 kardeşim lastiklerin yanında ebatı yazar.300x8 ---300x4 gibi o yazılar okunuyor mu?
eğer okunmuyorsa dolgu lastik için fiyatı anlaşıp lastik alacağın yere jantları söküp kargolarsın montaj yapıp gönderirler.(firma kabul eder mi bilmiyorum sormak lazım)
başka bir yol ise sandalyenin markasına göre internetten ölçüleri bulabilirsin veya sandalyeyi aldığın firmaya direk sorarsın
-mka
yok hemşo google mapten mesafe ölçüp aküyü denedim.sefa şalgam bana yakın 2km ancak.adres gönder hemşo sana şalgam gönderim seviyorsan emrin olur senin...
Zorro lastik patlamasi benimde canimı sıkan bir sorundu..sorunu bisiklet lastik ic koruma bandiyla cozdum...fiyati da uygun zefal vb markalardan alip kullanabilirsin...
Zorro kardeş hepsiburadan veya başka yerlerden https://www.hepsiburada.com/zozo-lastik-zirhi-34mm-mtb-p-HBV00000FNGXW bunugayet al lastiğin içine yerleştir...3 yıldır kullanıyorum zırt pırt patlayan lastiklerden kurtuldum...gayet kullanışlı...kendime göre bir yöntem geliştirdim...iç lastiğe elektirik bandıyla zırhı yapıştırıp lastiğin içine yerleştirdiğinde yana kayma gerçekleşmeden uzun süre kullanım sağlanabiliyor...