Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Jel Akü ve Dolgu Lastik alabileceğim firma veya site tavsiye eder misiniz?

volki_80

Üye
Konular
35
Reaksiyonlar
1
arkadaşlar jel akü ve 300x8 ----200x5 dolgu gri lastik lazım önereceğiniz firma-marka var mı?

Qsm/zınova 12v 33ah Deep Cycle Jel Akü - n11.com

Linkteki aküyü altı ay önce 560 tl ye çiftini almıştım zam gelmiş çifti 680 tl olmuş. 6 aydır kullanıyorum şuana kadar bir sıkıntı yok tavsiye etmem için daha erken çünkü 6 aylık akü

QSM ZİNOVA 12V 33AH DEEP CYCLE JEL AKÜ (Tekerlekli Sandalye Aküsü) | Jel Aküler | Aküler | QSM ZİNOVA 12V 33AH DEEP CYCLE JEL AKÜ (Tekerlekli Sandalye Aküsü)

satıcının sitesinde biraz daha uygun ben satıcı ile telefonda görüştüm ama n11 sitesinden aldım taksit yaptırmak için

https://novaaku.com/12-volt-22-amper-deep-cycle-jel-engelli-araci-akusu arkadaşlar bu aküleri aldım ve test ettim.google mapsten mesafeyi hesaplayıp 10 km yol yaptım.9 ışıktan birtanesi söndü jostcik açıp kapadığımda tekrar yandı.performans kaybı-çekim gücü kaybı hiç olmadı.CE sertifika-jel ve deep-cycle ibaresi akü üzerinde var.akü almak isteyen arkadaşlar için yazıyorum bunları satıcı filan değilim.
lastikleri alıncada yazarım

Güle güle kullan kardeşim ne kadar para verdin 5-6 ay sonra performans değerlendirmesi yaparsan sevinirim akü alacak arkadaşlarada referans olur.

parsam

775 lira verdim iki aküye şuan memnunum ileriki aylarda yine yazarım durumu

arkadaşlar arka dolgu lastiğin tanesi 280 lira istediler(marka:CST).
havalı olursa da iç-dış 180 lira civarı fiyat verdiler.

ben dolgu kullanıyorum çünkü patladığında yolda kalmak ve kimseye muhtaç olmak istemiyorum.param yetmediği için almadım şuan lastikleri

https://www.medrosmedikal.com/[FONT=sans-serif] bu firmanın elindeki lastik çin malı ve ukala ukala konuştu.(artık altın lastikte verse almam)

[/FONT]
Pedal Sportif Gerecler Spor Org.Gida San.Ltd.Sti. bu firma ise CST marka var dedi. aynı fiyatları verdiler hemen hemen [FONT=sans-serif]

[/FONT]

Iyigunler,
Kullanmış olduğum aracının havalu arka lastikleri iki ayda patlıyor 12×1/4 olculu.
yakın yerde araba lastikleri tamircisi var Ona götürüyorum ücretli olarak Biz anlamayız dedi Tornavida ile çıkarmaya çalıştı çıkaramadi. bisiklet tamircisi Ne gideceksiniz dedi
onun için patlamayan dolgu lastik arıyorum
bu Canta olur mu lütfen bilgi verin

ERDAL,dolgu lastiği alıp kendimiz takacağız,, cant la birlikte alınmalı göbek noktasının resmini Çek bu yükle bulalım bi tane

Tuh bu olmaz iste.
Bu resimdeki celik janti atacakmiyim😊

Yok göbek uygun mu bi bakalım

@yalniz06 kardeşim lastiklerin yanında ebatı yazar.300x8 ---300x4 gibi o yazılar okunuyor mu?

eğer okunmuyorsa dolgu lastik için fiyatı anlaşıp lastik alacağın yere jantları söküp kargolarsın montaj yapıp gönderirler.(firma kabul eder mi bilmiyorum sormak lazım)

başka bir yol ise sandalyenin markasına göre internetten ölçüleri bulabilirsin veya sandalyeyi aldığın firmaya direk sorarsın

-mka
yok hemşo google mapten mesafe ölçüp aküyü denedim.sefa şalgam bana yakın 2km ancak.adres gönder hemşo sana şalgam gönderim seviyorsan emrin olur senin...:)

Zaten bu Cant dolgu lastik cantidir ortasıni deldirip sibop gecmesi icin havali lastik ic dis 50tl.
Patliyor zor oluyor bisiklet tamirc]si uzakta.

Zorro lastik patlamasi benimde canimı sıkan bir sorundu..sorunu bisiklet lastik ic koruma bandiyla cozdum...fiyati da uygun zefal vb markalardan alip kullanabilirsin...

Zorro kardeş hepsiburadan veya başka yerlerden https://www.hepsiburada.com/zozo-lastik-zirhi-34mm-mtb-p-HBV00000FNGXW bunugayet al lastiğin içine yerleştir...3 yıldır kullanıyorum zırt pırt patlayan lastiklerden kurtuldum...gayet kullanışlı...kendime göre bir yöntem geliştirdim...iç lastiğe elektirik bandıyla zırhı yapıştırıp lastiğin içine yerleştirdiğinde yana kayma gerçekleşmeden uzun süre kullanım sağlanabiliyor...

Üst Alt