Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Jel aküde marka tavsiyesi olan var mı?

dreamchat

Üye
Konular
49
Reaksiyonlar
1
Merhaba Arkadaşlar. Jel Akü almak istiyorum ama bu konuda hiç bilgim yok. Jel Aküde Marka Tavsiyeniz varmı ? Ve bu Aküyü uygun fiyata nereden temin edebilirim ?
Cevaplarınız için şimdiden Teşekkür ederim..

haze ev 12volt 55amper jel akü alırsanız 5 sene uzun ömürlü kullanırsınız.

Nereden bulabilirim bu Aküyü ve Bu Akü ile yakşık tahmini kaç Km gidebilirim ?

40V aku aldım,300tl uygun mu sızce.

ben yarın alıcam 40V ıkı adet 300TL

Arkadaşlar şimdiye kadar hep Sulu Akü kullandım ancak yeterince performans almadığım için artık jel Akü kullanmak istiyorum ama Arabama uygun Akü yok :( Arabamın Akü Max Ölçüleri Yükseklik 20 cm genişlik ve uzunluk 32 cm. Bu ölçülere uygun Heza veya Ritar Marka Jel Akü varmı ?

arkadaslar wollex w111a modelı akulu sandalyeme aku alıcam 500 tl cıvarı dedıler bırde çin malı olanlar var daha uygun bazı yerlerde en ıyısınıde alsan 1 2 sene gıder dıyorlar sızce mantıklı olan çin malımı.

Tekerlekli sandalyelerde kullanılan aküler hakkında

Sayın site üyeleri;

Engelli araçlarında kullanılan aküler ile ilgili olarak sizlere yardımcı olmak adına bu siteye üye oldum...Biliyorum araçlarınızda aküleriniz bittiğinde çok zorluk çekiyorsunuz ve kaliteli bir akü aramaya calışıyorsunuz...Bu akü problemleriniz ile ilgili olarak size yardımcı olmak isterim...

Ben bir akü satıcısıyım ve sektörde iyi bir ünvan edinmiş firmada görevliyim.Firmamın adını burda paylaşmam benım için sıkıntı olabilir yalnız aşağıda paylaşacağım telefon numaralarından beni ararsanız hem firmamın adını öğrenmiş olursunuz hemde aküler ile ilgili olarak sormak istediğin her türlü sorularınıza en içten dileklerimle cevap bulabilirsiniz.

Bu yazımı okurken bazılarınızın aklında güvensizlik söz konusu oluşabilir.Bu güvensizliği ise beni aradığınızda gidereceğime emin olabilirsiniz.
Amacım sadece satış yapmak değil sizlere hizmet sunmaktır.Sadece akü konusunda değil her türlü problemlerinizi benimle paylaşabilirsiniz.

SAYGILARIMLA
Muhammed BAYRAM
0546-854-08-54

[FONT=sans-serif]Deeppower Jel/Deep Cycle [/FONT][FONT=sans-serif]akünün performansı için buraya geldim.Akü fiyatı uygun fakat, gösterdiği performans kötü, diğer haze aküme baktımda 28 amperlikmiş ve bu haze marka akü ile 10 kilometrelik yolu gidip geliyordum.[/FONT][FONT=sans-serif][FONT=Arial]DEEPPOWER 12V 33AH DEEP CYLCLE JEL AKÜ
Enerjimar dan aldım ama çok çok pişman oldum.Beni ancak 10 kilometrelik bir yere götürüyor.yani zorlasak 12 kilometre ancak götürüyor.Akülü aracımda değişmedi, veya yollarda aynı kilom da aynı yukuş falanda yok.Bu aküyü alacak arkadaşlar varsa ben şahsen tavsiye etmiyorum.Firmayı arayıp daha yüksek amperlik olanı almayı istediğimi ücret farkı neyse ödemek istediğimi belirttim elimdekini de iade edebilir miyim diye sordum buda mümkün değil, kullanılmış bir ürünü hiç bir işlem yapamıyorlar.Ben çok pişman oldum eski haze akümden ödün verip bunu aldığım için.410 tl para verdim.Fakat beklentimin çok aşağısında.:( Alacak arkadaşlar bu markadan almayın.Daha önce kullandığım haze marka aküyü 4 yıl kullandım ve çok çok memnundum.Tavsiyem haze markadan yana.
[/FONT][/FONT]

Üst Alt