Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

JEM kesinlikle moderatör olmamalı !!!.

Tuna tuna

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Sitemizin , sohbet bölümünde yazışırken , gelişen olayları , taraflı şekilde !!!! ,zorla yanlış anlamalara çekip
!!! hiç bir şey olmadan sadece EGO larına yenik düşerek "Moderatörlüğü , "Padişahlıkla karıştırıp , beni "Ban" lamıştır ! Lütfen ! bu tip izlenmesi yüksek formlara , en az "lisans eğitimli , aklı başında ve malik moderatörler alalım , yoksa bilgi akışı ve paylaşımının önü kesilmiş oluyor ...
Gereğinin yapılmasını arz ve talep ederim , saygıyla .

Tartışmaya sebep link 'i aşagıda veriyorum .

http://www.engelliler.biz/forum/site-ile-ilgili-gorus-ve-oneri/148708-super-moderatorluk-veya-vip-uyelik-olmali.html

Tuna abi güldürdün beni yahu:)))

Hangi sebepten güldüğünü bir anlayabilsem !. Hatasını anladı veya birisi ona anlatmış olmalı , banı kaldırmış !.

Hakaret ettiğin için 1 saat yasaklandın.

Ben kimseye hakaret etmedim canımm ! şu hakaret dediğin yazışmayı şuraya bir eklesende bir görsek ! , ne dersin !?

Modların çoğu yalak demen yeterli, ok?

Evet , "modlar çoğunlukla yalakadır" veya "alkolikler çoğunlukla kötüdür" sen buradan kendine hakareti nasıl çıkardın !? senin kişiliğine direk bir saldırı var mı ? bir anlatırmısın , sonra bu cümle başka bir üyeyle yazışırken telaffuz edildi , sizinle direkt alakalı bir konu değildi !!!.
Ben modersyonda olsaydım "bu benide kapsar mı" diye sorardım !!, fakat siz banı daha uygun görüyorsunuz , sorgulama yerine ceza vermek daha kolayınıza geliyor , tabiy bu net kültürünle alakalı bir şey ve bu kültür pat diye hemen oluşmuyor kullanıcılarda !. Demokrasi gibi yani !!.

Bir ortamda, ortamı paylaştığın kişileri hedef alan kötü sözleri ortaya atıyorsan, cevap gelmesine de tahammül edeceksin.
Konu kapansın diye kaç sefer söylediğim halde, bizim para almamızı dahi konuşacak kadar saçmaladın. Kelime oyunu ve laf kalabalıklığı yapma, sadece modlar için değil, hangi kesime o kelimeyi kullanırsan kullan banlanırsın. Hiç kimse de seni hedef alarak o kelimeyi kullanamaz, banlanır, o kadar basit...
Kapsasa da, kapsamasa da...

Bak moderatör , biz herkesin yazdıklarına tahammüllüyüz , esas sen değilsin , laf kalabalığı yapanda sensin , sana yukarıda link verdik !, oku bakalım neler yazıyor , senin karşında senin özgürlükleri kısıtlamandan korkacak bir kişilik yok bilmiş ol ve insanlarla "tehditkar yazışmalar yapma !
Sen kendini Mit te , dış operasyonlar daire başkanı sanıyorsun herhalde ! biraz kendinize gelin lütfen !!!!.

Ben şimdiye kadar banlananların kendini haksız gördüğünü hiç görmedim zaten. Hep haksız yere banlanırsınız nedense :)
Basit bir durum yaşanmış. Konu açacak kadar büyük bir mesele yok bence.

yerinde bir karar olmuş.

Ben şimdiye kadar banlananların kendini haksız gördüğünü hiç görmedim zaten. Hep haksız yere banlanırsınız nedense :)
Basit bir durum yaşanmış. Konu açacak kadar büyük bir mesele yok bence.
sizin fikirlerinizde normal tabiy ki ! bize göre ! fakat daha çok tepki mesajı gibi olmuş bakın !, yine siz !?

http://www.engelliler.biz/forum/duyurular/133606-toplumsal-hayatin-ve-hareketin-otekisi-engelli-lgbtiler-paneli-25-haziran-carsamba.html

Başlık açan arkadaş hariç herkese söylüyorum
(o na ne kadar söylesem başka telden çalıyor zira)

1-Oda da yasemin70 e "modların çoğu yalaka" dedi.
2-Uyardım

3-Modlar para alıyor odaklı sözlere başladı
4-Böyle birşey yok, çarpıtma kapat konuyu dedim

5-Var, başlık bile açmışlar dedi (nasıl bir bağlantı kurdun yahu, biri başlık açmışsa, bizim para aldığımızı mı gösterir)
6-Bende konuyu kapatmayıp devam ettiği için 1 saat yasaklayacağımı genele yazdım, ve 1 saat yasakladım.

Bütün konu bu, durduk yere yasaklama lüksümüz de yok, hakkımız da...

Başlık açan arkadaş hariç herkese söylüyorum
(o na ne kadar söylesem başka telden çalıyor zira)

Bakın birincisi ,, böylesine büyük forumlarda , sizin yukarıda kullandığınız üslup kesinlikle kullanılmaz , padişahın fermanını mı okuyorsunuz ! .
Her forumun kuralları vardır ve üyeler bunları bilmekle yükümlüdür , sizin böyle bir üslupta hatırlatmanıza gerek yok bence , buradaki üyelerin çoğu sokakta domates, patlıcan satmıyor , lütfen !!!!.

1-Oda da yasemin70 e "modların çoğu yalaka" dedi.

Evet aynen öyle dedim ! , fakat sizin veya bir başkasının "şahsını" hedef almadım , bunun içinde "çoğu" belgisiz sıfatını !, cümle içinde kullandım .

evet uyarıldım .

3-Modlar para alıyor odaklı sözlere başladı

Hayır öyle demedim , fakat bunu size bir türlü anlatamadım , alın linki tekrar gözden geçirin lütfen !!.

Süper Moderatörlük veya Vip Üyelik Olmalı.

4-Böyle birşey yok, çarpıtma kapat konuyu dedim
bende size durumu izah ettim , para alıyorsunuz kesinlikle demedim !!!! , dediysem , lütfen saat ibareli linki buraya kopyalayın !

5-Var, başlık bile açmışlar dedi (nasıl bir bağlantı kurdun yahu, biri başlık açmışsa, bizim para aldığımızı mı gösterir)
paralı moderatörlük isteyenler var dedim , forumun işleyişine hakimiyetiniz olmadığı için , böyle bir başlığın açıldığına sizi bir türlü inandıramadım !

6-Bende konuyu kapatmayıp devam ettiği için 1 saat yasaklayacağımı genele yazdım, ve 1 saat yasakladım.
1 saat yasaklayacağınızı ben hiç bir şekilde duymadım görmedim , lütfen buraya yazdıklarınızı saat ibareli bir şekilde kopyalarmısınız ! bekliyorum !. ( mod panelini/odasını malum biz üyeler göremiyoruz )

Bütün konu bu, durduk yere yasaklama lüksümüz de yok, hakkımız da...

Bak arkadaş , bende branjında Türkiye' nin izlenmesi en yüksek formlarından birinde , yıllarca S. moderatörlük yaptım , profesyonel anlamda bir form olduğu için üyelerin bir çoğu , Prf , doçent , mühendis , STK , dernek başkanları , BB danışmanları vs idi ki , böyle sizin kullandığınız uslup ve tarzları hiç bir şekilde kullanmadım , umarım yadırgama mı anlayışla karşılarsınız . Neyse pek uzatmasak form için daha iyi olacak herhalde

Para muhabbetiniz:

Ayrıca prof, doçent, danışman vs vs bilumum hazirun kişiye bu şekilde "güzelim" (hiç tanımadığın birine) hitap etmek ve bir gün kız bir gün erkek simgesi ile girmek senin uslübun ama ne benim uslübum ne senin uslübun diğerini bağlar. Ben kullandığın "yalak" kelimesi için uyarımı yaptım işlem bu kadar basit. Şimdi en son sen yaz dilediğini ve konuyu beraberce kapatalım...

Bak jem yanlış anlıyorsun dedim fakat ön yargını bir türlü kıramadım , şöyle ki !

"ya burası kişisel alan adamlar para veriyorlar , bunu insanlar anlamıyorlar" cümlesinde , ben , burasının , "yani sitenin , kişilerin (admin veya site sahiplerinin )paralarıyla satın aldıkları "sanal alanlar" anlamında kullandım ve bir sonraki cümlemde de , bu nedenle sorulara cevap verme mecburiyetlerinin de olmadığını ( form kurallarında buda yazar ) belirttim , umarım açıklayıcı olmuştur, biraz empati lütfen !.

"Anonim güzelim anonim" ve "Anonim çirkinim anonim" sence hangisi !? . "Arap kızı" hep ilgimi çekmiştir , simgeyi o yüzden kullandım , İsviçre ,, bayan ve erkeklere , cinsiyet ayrımını kaldırmak için , ortak bir kelime arıyor yani hem erkek hem bayana kullanacağız o "ortak kelimeyi" neyse hoşçakal .

Üst Alt