Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Jest &mimik yoksunluğum var. "Gülsene biraz" da ne demek!

Descartes

Aktif Üye
Konular
100
Reaksiyonlar
337
İş yerindeki kuaförlük hocası günaydın dedi. Aynı şekilde karşılık verdim. Sonra şöyle dedi; gülsene biraz niye sürekli somurtuyorsun ? Elimde olmadan yaşadığım bir durum veya engel diyeyim. Bunu niye yüzüme vuruyorsun ? Doktorların AFEKT KISITLIĞI dediği bir şey yaşıyorum. Jest &mimik yoksunluğu... Bu hocaya sempatim vardı. Az çok laflardık ama bu sözün üzerine bozuldum. Böyle olmayı ben istemedim. Sizin kadar sempatik olamıyorum kusura bakmayın.

bende gülemiyorum ..herkes baktıgı zaman somurtma biraz gül der..ne kadarda güleç yüzlü olmaya çalışsamda olmuyor

metin1433

Sen halimden anlarsın. Böyle şeyler sinirimi bozuyor Aslında bu hocaya sempatim vardı ama bu lafından sonra sıfırlandı Bu kadın hiç evlenmemiş. Bunu desem ? Sen niye evlenmedin desem hoş kaçar mı ?

@perseküsyon sinir olacak bir şey yok bence bunda. kadın senin iyiliğin için söylemiş. haa tabi senin elinde olan bir şey değil bu. ama herkes de bizim engelimizi bilip ona göre davranmak zorunda değil arkadaşlar.

ben de tip1 diyabet hastasıyım mesela işyerinde hergün pirinç pilavı ya da patates yemeği çıkıyor. kimse bana göre ayarlamıyor bu adamın şekeri artar mı diye düşünmüyor. napim ben de buna içerleyeyim mi?

boşverin takmayın böyle şeyleri. pozitif olalım. sinirini hiç bozma bence. o kadın da evlenmemiş olabilir. bunu isteyerek de yapmış olabilir. herkes birbirini kusurlarıyla kabul ederse dostluk içinde yaşayıp gideriz bu ülkede. saygılar

perseküsyon

Ben senin yerinde olsam rahatsızlığımdan ötürü gülemediğimi söylerdim. Böyle bir rahatsızlık olduğunu ben de ilk defa sen yazınca öğrendim.

Son düzenleme:
bu insanlar neden gülerler ?
yanlız değilsin

Şizofrenler de kullanılan ilaçlar mimikleri bozuyor.

Benimde çocukluktan beri yüzüm donuk bir şekilde. Gülmüyorum hiç (sarhoş iken gülüyorum sanırım) doktor bana bipolar bozukluk demiş tanıda.

Sanırım psikolojik sorunu olan herkes böyle. Birde bana söylemese ben gülüyorum Sanıyorum yani sadece ben güldüğümü sanıyorum ama çevrem benim gibi düşünmüyor belki elli kez neden hiç gülmüyor sun demişlerdir.

Üst Alt