Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Jetty jt 201 akülü sandalye hakkında bilgisi olan var mı?

sırdaş

Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba Jetty jt 201 akülü sandalye hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? almayı düşünüyorum

sandalyeyi bizzat görmedim, ama özelliklerinden yola çıkarak birkaç şey söyleyebilirim...

öncelikle çok sıradan bir sandalye, farklı bir özelliği neredeyse yok gibi, kolçaklar enlemesine çekilerek oturma genişliğini birkaç santim artırıyor (tek bu özellik biraz farklı sayılabilir), bunun dışında söylenebilecek bir şey yok gibi...

motorlar (teki) 180W... pek çok akülü sandalye 200W-320W arasıyken bu biraz az görünüyor, wat olarak düşük olması tork açısından da düşük olduğunu gösterir, 70 kilo üzerindeyseniz tavsiye etmem...

ayrıca sandalyede 26A'lik aküler var görünüyor, bu da akü kutu ve bölmesinin küçük olduğunu gösteriyor olabilir, bu durumda ileride daha çok mesafe gidebilmek için sandalyeye daha yüksek amperli akü takmak istediğinizde size zorluk çıkarabilir...

ben olsam Wollex 111 veya Poylin P203 modellerine baktıktan sonra karar verirdim...

iyi alışverişler.

Ürün özellikleri çok zayıf ve güçsüz, ürünün sağlamlığı ve kalitesi de tartışılır. Eğer engelli sürekli kullanacaksa yani hem ev ortamında hem de dışarda kullanacaksa çabuk arıza yapabilir size sorun çıkartabilir. Ürünün fiyatı makul ancak sadece fiyat olarak değerlendirmek size ek masraflara yol açabilir. Engelli ürünü hem içerde hem dışarda kullanacaksa size tavsiyem sahibinden.com gibi sitelerden meyra,invacare,sunrise gibi kalitesi ve sağlamlığı kanıtlanmış ikinci el ithal ürünlerden almanızdır. Bu ürünlerin ikinci eli sizin alacağınız sandalyeden sağlam ve güçlüdür.

Ilk defa akülü sandalye kullanacagim için acemiligimi atmak amacıyla almayi düşünüyorum bu sandalyeyi. Ayrıca sadece dışarıda kullanicam ve cok sıklıkla değil. Peki bu gucteki sandalye yokuslari çıkabilir mi ?

sırdaş Zorlanarak da olsa çıkar, motoru biraz güçsüz okadar.

Üst Alt