Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Joystickin tozlanmasın önlemek için bir örtü var mıdır?
örtü var mı yok mu bilmiyorum ama ben evden çıktığımda yağmur ihtimali varsa veya bir kafeye gideceksem, orada dikkatsiz birisi elindeki içeceği masasına filan taşırken joystick üzerine dökebilir diye her zaman yanıma 5-6 tane buzdolabı poşeti alıyorum ve bu gibi risk olabilecek yerlerde ve durumlarda hemen poşeti joystick üzerine geçiriyorum...
ayrıca engelli wc'lerine girdiğim zaman da mutlaka buzdolabı poşetiyle joystick'i korumaya alıyorum, çünkü eskiden bir defasında wc'nin lavabosunda ellerimi yıkarken suyun dirseğim boyunca kolumdan aşağıya süzülüp joystick üzerine damladığını görmüş ve eve dönemeyeceğim belki diye tırsmıştım
mesela, geçenlerde gittiğim bir yerde süs fıskiyeleri vardı ve suyu yukarıya doğru püskürtüyolardı... o ara bir tehlike yoktu ama birden rüzgar kuvvetlenmeye başladı ve havaya püskürtülen su bana doğru gelmeye başladı, cebimde hazır olan poşeti hemen joystickin üzerine geçirdim... ancak rüzgar daha da kuvvetlenince bu sefer az önce taktığım poşeti de yerinden çıkarmaya başladı... bu gibi durumlarda çantamda paket lastiği bulundururum, onu aldım ve joystiğin üzerindeki poşetin üzerine geçirdim ve böylece tehlikeyi atlattım...