Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

K.K.T.C'de 3-10 Eylül 2012 Tarihleri Arasında Engellilere Muhteşem Bir Tatil-2

CİN_38

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Sevgili arkadaşlar geçen sene düzenlemiş olduğum k k t c de engellilere yönelik tatil düzenlemiştim yoğun istekler üzerine yine bu yılda yapıyorum 3-10 eylül 2012 tarihleri arası yarım pansiyon 7 gece konaklamalı kişi başı 750 tl ulaşım dahil

tatile gelmek isteyen katılımcılarımızın en geç
23 / 08 / 2012 tarihine kadar benimle iletişime geçmeleri gerekmektedir.
Gsm: 0506 828 55 38
...

Kişi başi 7 gecelik yarım pansiyon konaklama
otel ücreti olan 490 tl den 140 tl si rezervasyon kaporası olarak

turkiye is bankasi
harper ozbırım ltd.
6810 -158 856

hesabına yatırılması aldığınız banka dekontunu 0392 821 89 08 nolu telefona fax cekmenız gerekmektedır.

Rezervasyon kapora işlemlerinizi en geç 23-08-2012 tarihine kadar yaptırmanız gerekmektedir

Not: ören yerleri giriş ücreti hariç

SAYGILARIMLA

http://www.facebook.com/#!/events/272006122907821/

K.K.T.C. GİRNE - RİVERSİDE TATİL KÖYÜ http://www.kibrisotel-riverside.com/...

7 gece yerine 4 gece olsaydı da herşey dahil olsaydı yarım pansiyon 750 tl pahalı geldi bana:confused: üstelik denize 0 bile değil.

kimse okadar yola 4 gece kalmaz diye 7 gece olarak düzenledik siz gelmek istiyorsanız 7 gece kalmazsınız 4 gece kalır ve tam pansiyon yaparız fiyatta düşer artı sahile 3 öyün servis var ücretsiz

Atıyorum. Otuz kişi engelli birey olarak geldi.
Bu kadar engelli odası varmı bu otelin?
Wc odaları bize uygunmu?
Odalar tek kişilikmi?
Servis aracları engelliye uygunmu?
Gezi programı varmı?

salam kardeşim ben tekerlekli sandalye kullanan bir kişi olarak geçen sene hiç bir sıkıntı yaşamadım

sen bulunmuş olduğun hangi ortamda herşey engelliler için düzgün olduğunu gördün
devlet çıkardığı yasayı bile 3 yıl uzattı

otelin konumu 30 engelliyi misafir edecek kapasitede, odalar 2 kişilik wc duş uygun servis aracı asansörsüz

gezi programı çoğunluğun isteğine bağlı

Organizasyonu düzenleyen arkadasıma kolay gelsin diyorum. Eminim harika bir organizasyon olacak.

sen bulunmuş olduğun hangi ortamda herşey engelliler için düzgün olduğunu gördün
devlet çıkardığı yasayı bile 3 yıl uzattı
Ne alaka? Bireysel tatil yapıcak engelli odası olan yer yokmu koca kıprıs da?
Böyle savunmamı yapılır güzel insan?

Eylül için 2 kişilik oda fiyatı pahalı geldi. Uçak gidiş dönüş 120-130-140 tl falan tutar.
Hemde engelli odası değil. Nasıl duş alıcak vatandaş?

bence cok pahalı ve artısı ne onu anlamadım? herşey dahile giderim o paraya ben :)

öncelikle hayırlı bayramlar dilerim teşekküler

saww;
sevgili arkadaşım gönül isterki hotel,otel,tatil köyleri ve misafir haneler engellilere uygun olsun hiç bir engelli sıkıntı yaşamasın kanun ve yönetmelik gereği
çoğu yıldızlı konaklama yerlerinde 2 oda engelli odası diye tasarlanmış ana gerekli denetimler yapılmadığı için ne derecede sıtandar bunuda çok yaşıyoruz

farukt;
tercih senin kardeş

tolga0164;
emek yoksa bağcıyımı dovmek saygilar

K.K.T.C.DEENGELLİLERE MUHTEŞEM BİR TATİL–2 İçin
Sevgili arkadaşlartatil rezervasyon işlemlerimize sayılı günler kalması nedeniyle kesin gelipgelmeyeceğinizi benimle
0506 828 55 38 telefonuma irtibat kurarak paylaşmanızıistiyorum.
Engelgurubunu, bay, bayan sayısını ve ulaşımı hangi yollardan yapacağınızı hava veyadeniz bileyim ki odalarda ve hotel transferlerinde sıkıntı yaşamayalım
Ben şimdidensizlere iyi tatiller diliyor saygılarımı sunuyorum görüşmek ümidiyle

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

Kıbrıs'ta tatil fikri hoşuma gitti.:) Bu yıl araştırmıştım hatta.

Ercan havalimanı Girne'ye 50 km uzaklıkta olmalı. Karşılayacak mısınız ?
Açık büfede zorluk yaşıyoruz , yardımcı olacaklar mı ?
Diye sormak isterim. :eek:

Lefkoşa Selimiye Camisinde 2 rekat namazımı kıldıktan sonra Mevlevi Tekke (Semazenler Müzesi) gösterisine gideriz seninle Tosun reis,koy gözüne rahvan gitsin.

Bence,bana sorarsanız hiç gitmeyin o ülkeye pişman olmayacaksınız.
Nedeni,Mersin bile tüm gezeceğiniz yerlerden daha güzel olup,hiç değilse bildiğiniz yer ve sizden nefret etmeyen insanların var olduğundandır.Sizi sevmeyen insanlara para kazandırmayın!

Sema;

açık büfede görevli garsonlar yardımcı oluyorlar Ercan hava alanındanda aldırırım

kıbrısa gidipte kumar oynamamak olurmu gidin 10 liralık jeton alın geçin kollunun başına bir ik saat takılın beleşten yiyecek içecek sigara kıbrısta en ucuz karın doyurma böyle yapmam diyen kıbrısa giip fiyatları görünce kumarhaneye koşar:rolleyes::rolleyes::rolleyes: ama arkadaşlar denize girmeyecekseniz kıbrısın hiç cazibesi yok

demirc;

selam güzel kardeşim kimse kimseye zorlayarak hiçbirşeyler yaptıramaz kumar senin içinde olmazsa oynamazsın

İlginiz için teşekkür ederim.:)
O tarihlerde şehir dışından misafirim olacak , başka bir tatil organizasyonuna diyelim.
Kolay gelsin.

cin_38 kimseye zorla kumar tabi oynatılmaz zaten bende gidin rulet poker oynayın demiyorum zaten o tür mekanlara girmek için alacağınız kıyafet tatilden pahalı... burda benim söylediğim eğlence kazanmak yada kaybetmek diye bişey yokki gidin 10 liraya bir saat vakit geçirin afiyetle kolanızı için sandeviçinizi yiyin sigaranızıda alın cıkın ha kazanmak için gidecekseniz yada hırslı biriyseniz kumarhane kapısının önünden bile geçmeyin;););) ha bide orda porselen ürünler bi hayli cazip fiyattaydı şimdi ne durumda bilmem

demirc;

Yok kalmadı artık öyle 3 kuruşa 5 köfte:) Şimdilerde kumar oynayanlara yemek fişi gibi bir şey veriliyor onu gösterip yemek yiyorsun.O fişi de öyle 10 liralık jeton alana vermiyorlar.

Porselen ürünler hala ucuz, ama kaliteli değiller.

hadiya o kötü olmuş neyse bulgaristana o zaman:rolleyes: porselenin kaliteliside var döküntüsüde ben 5 yıl önce çay takımı almıştım çok ince kibar halen kullanıyorum porselen alırken fransız malı alın gerisi özellikle çin işi takımlar çok kötü zaten renklerinden belli oluyor

eğer paranız varsa gidin eğlenin ama zar zor para biriktirip gidecekseniz değmez şimdiye kadar 36 ülkeye gittim sıralamada 35 kıbrıs 36 gürcistan (denizci olduğum için hepsi beleşti)

Üst Alt