Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kablosuz Modem Hakkında..?

Tuba

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar masa üstü bilgisayarla kablolu modem kullanıyordum. Aynı zamanda dizüstü bilgisayardan da internete bağlanabilmek için kablosuz modem gerekli olduğunu öğrendim. Fakat aynı şekilde kablolardan ibaret, masaüstü bilgisayara bağlanmış durumda. Kablosuz modem deyince ben modemi istediğim yere koyabileceğim kablolarla kısıtlama yok sanmıştım. Yani tamamen kablosuz bir modem yok mu?

Modemin çalışabilmesi için elektriğe ve internet dağıtabilmesi için telefon hattına ya da fiber ise fiber hattına ihtiyaç duyacağını düşünürsek minimum 2 kabloya ihtiyacı var. Kablosuz bir modemin içler acısı durumu bu :)

Masaüstü bilgisayarınıza bir wireless adaptör takarsanız modemi direkt bağlamak zorunda kalmazsınız..

Dante anlıyorum.Çok teşekkür ederim.

Kablodan kurtuluş yok ki daha olmadı pc için gerekli kablo:) bizimde evde de o sorun var da:)

Tuba rica ederim.

mac sen dur, ben masamın altının toplanıp düzenlenme sonrası halini bir fotoğraf çekip koyayım yarın da kablo sorunu nasıl oluyor bir gör..

O fotografı anneme göstereyim de yanlız olmadığımı anlasın :D (birde fizyoterapiste, adam her gelmede bubi tuzağı gibi deyip duruyor:))

o kadar kablo takıntın varsa 3g modem kullan 0 kablo:) hepimizin evi aynı evin her yerinde kablolar döşeli allah korusun bi deprem olsa o kablolar sayesinde ev dimdik kalır :D

Üst Alt