Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kablosuz otomatik kapı açıcı çözümü bilen var mı?

teknolojik

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ortapedik engelliler ya da yaşlılar için böyle bir sistem var mı ?

Apartmanın dış kapısı değil evin giriş kapısını bir kumanda ile oturduğum yerden açmak istiyorum, evde kimse yokken gidip kapı açmak işkence oluyor.

Kablosuz kamera sistemleri var gerekirse onu da takarım ama kapının kolunu aşağı itip açacak bir sistem bulamadım. Var mı böyle bişey ?

Binalardaki otomat sistemi gibi bişey görmüştüm bir filmde. Gerçekmi film icabımı bilmiyorum ama arabanın alarm kumandası gibi basınca kapı açılıyordu. Bende araştırıyorum bulursam paylaşırım.

@teknolojik Benim Fransa da yaşayan ablamın evinin kapısı, apartman kapısı ve bahçe kapısı dediğiniz gibiydi. Hepsini araba anahtarının benzeri küçük bir kumanda ile açabiliyordu. Ama bu öyle kapı kolunu aşağı indiren bir sistem değil. Zaten olması da mantıksız bana göre. Apartman dış kapı otomatiği gibi kilidi açıp, üstündeki motorlu sistemle kapıyı açıyor. Türkiye de ben de hiç rastlamadım. Yurt dışı sitelerinde aramanızı tavsiye ederim.

Örneğin; Cheapest Handicap door openers suitable for single and double leaf doors,handicap door opener for the disabled-in Automatic Door Operators from Home Improvement on Aliexpress.com | Alibaba Group

ben izmir yapı fuarında bir çelik kapıcı ile bu konuyu görüştüm üzerinde çalışıyorlar. ayrıca benzer bir kumanda ile çalışma yöntemini evlerin camlarını açıp kapatma ile ilgilide görüşmüştüm. yakın bir dönem de sonuç alırız diye düşünüyorum.

Elbette mümkün akıllı ev sistemi firmalarıyla görüş. Mesela bende Google home var istesem tüm evi akıllı ev yaparım. Kumandaya bile gerek yok. Sesli komutla halledersin. Ben tv için aldım tvyi kontrol ediyorum sadece

Üst Alt