Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kabul edilen emekli ikramiyesi yeni emeklileri de kapsar mı?

c.dogdu

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar emeklilere verilen 1200 ikramiye 12 aya bölündü ve her ay 100 tl olarak ödenecek gibi benim sorum bu ikramıye alabılmek için 2015 sonunda mı emekli olmak gerekıyor 1;2;3 ay 2016 emekli olsak bu ıkramıyeden yararlanabılırmıyız bılgısı olan varmı acaba?

2016 nın 3 ayında emekli olsakta verırlermi yoksa sadece sene basındamı emekli olmak gerekir

31aralık,a kadar emeklilik dilekçesi verecekler

31 aralık 2015 tarihine kadar emekliliğe hak kazanan arkadaşlar,bu tarihten önce müracat ederlerse,2015 yılında verilen 100 lira seyyanen zamdan faydalanacakları gibi,2016 ocak ayında verilecek olan 100 lira zamdanda faydalanacaklardır.o sebeble emekliliğe hak kazananlar müracatlarını yaparlarsa iyi olur.

Bende merak ediyorum bende 1ocak itibariyle emekliliği hakediyorum maaşın bağlanması bir ay desen martta alicam maaşı acaba faydalanacakmiyim

1 ocak 2016'dan önce emekliliğe müracaat edenleri kapsar diye düşünüyorum.

Bu konuda net bilgisi olan var mı?

Üst Alt