Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaç çeşit engelli kimlik kartı var!?

Morbid34

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Başbakanlık Özürlüler İdaresi Özürlü Kimlik Kartı ile Engelli İçin Kimlik Kartı Bu İki Kart Aynımı Değilsede --->Başbakanlık Özürlüler İdaresi Özürlü Kimlik Kartı Nereden Alacağız ? Bir kaç kişiye soruyorum eskiden Başbakanlık özürlüler idaresi kimlik kartı olarak veriliyordu şimdi ise Engelli için kimlik kartı alıyorsun diyorlar Engelli kimlik kartı var benim vodafone gittiğimde bu sefer ordakiler benden Başbakanlık Özürlüler İdaresi Özürlü Kimlik Kartını istiyorlar beni aydınlatırsanız çok sevineceğim şaşırdım kaldım

Morbid34 adamlar bilmiyor bende türkcell e gittim kartıma bakmadan % 60 engel olması gerekiyor dedi müşteri hizmetlerini aradım yanlarında açtım hoparlörü % 40 dedi hattımı aldım fakat bu seferde bana verdikleri sim numarasını oradaki eleman yanlış girmiş sisteme diğer hattım kapandı yeni sim taktım (mesaj gelmişti ne zaman geçeceğine dair) o tarıhte yeni sim çekmeyince müşteri hizmetleri aradım sim üzerindeki numarayı okuttular yanlış girilmiş bayimize gidin dedi başka bayiiye gittim yeni sim vercem 21 tl dedi bende ertesi gün hat alkdığım bayiiye giittim yeni sim verdiler beni hem öyle hemde 1 gün hatsız telefonsuz bıraktılar. yani bayiilerde hertürlü zorluk çıkarabiliyorlar müşteri hizmetlerinden tam öğrenin presödürü ona göre gidin. engelli kartım fotokopisini aldılar kimlik kartımın fotokopisini aldılar okadar. geçensene vodafone gitmiştim oda ENGELLİ KİMLİK KARTIMIN FOTOKOPİSİYLE İŞLEM YAPTI.

Engelli kimlik kartı merak ettim resmi varsa bi zahmet yükleseniz?

Engelli kimlik kartı merak ettim resmi varsa bi zahmet yükleseniz?

JagVaj.jpg

güzel

Son düzenleme:
Kaç engelli kartı var demiş bende merak ettim elindeki kartı.Resim paylaş dedim.Senin sorunla ne alaka?

Son düzenleme:
Üst Alt