Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaç günlük çalışma 2022 maaşının kesilmesi ile neticelenmez?

*geceler*

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]Merhaba arkadaşlar.sizden bir ricam var.bundan iki yıl kadar falan önce basında bir haber cıkmıştı engelliler işe başladığında kısa sürede işten cıkarılmalar oluyor diye bürakratik işlerle ugraşılmasın diye her hangi bi kurumdan maaş alıyosa işten 3 ay sonra cıkarılmadılarsa 3ay sonra kestirebilecekler gibi bir haber cıkmıştı bununla ilgili herhangi biyerde okudugum haberi bulamadım burada aradım bulamadım eğerki bir yerde yada burda o haber varsa bilgilendirirmisiniz cıktısını alıcam[/FONT]

2022 maaşı ödemelerinden 1 ay önce gibi bi süre kala 2022 hak sahiplerinin sgk kaydı sistem tarafından taranıyor.
Sgk kaydı bulunan kişilerin 2022 maaşı otomatikman kesilir.

Yıl içinde 90 günü aşmayan sigortalarınızda 2022 kesilmiyordu eskiden hala devam ediyor mu bu uygulama yoksa değişti mi bilmiyorum. 2022 ile ilgili bir çok şey değişti çünkü gelir kriterleri hesaplama filan eskiden 10 kişi alıyorsa şimdi 1 kişi alabiliyor 2022 engelli maaşı.

Üst Alt