Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaç kişi atanacak belli değil. Her Söze İnanmayın Lütfen!

Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bu sözlerimi birilerine veya birine demiyorum hepimiz için geçerli ben sadece ufak birşeye dokunacam ;

arkadaşlar sınavdan önce maaşallah bizim forumda full ceken 1-2 yanlıs veren çoktu ne hikmetse sınavdan sonra bunlar uçup gittiler izleri bile yok
şimdide alınan puanlara bakılırsa ilk 100 bizim forumda :)...
neyse onu geçtim kardeşlerim insanları yanlıs yönlendirenler veya kafalarından atamalar sukadar olur bizi atamazlar diyenler neye göre kime göre bu kadar ön yargılı oluyorlar anlamıyorum ben 90 yaptım sen orayı tercih etme diyen insanlar bile vardı önceki forumlarda arkdaşlar her lafa inanmayın her sakallıya dede demeyin lütfen biraz mantıklı olun kanıtlanmış şeyleri göz önünde bulundurun örneğin bi kaç arkdaşımız paylaşmış engelli açık durumunu orda resmi bi devlet sitesinde yazıyor açık olan kontenjan (25000) 25bin.. (​ha bunu şimdi alırlar yada 3-4 yıla bilemem ama gerçek bu)

atamaları bilmiyoruz adam çıkmış 3 bin kişi atanacak bittik kim diyo kardeşim bunu atamalar ne zaman nerden biliyosunda diyosun insana sorarlar bu 25 bini devlet nasıl kapatacak 3 binlemi güldürmesinler insanı (bekleyin görün rahat olun herşeye inanmayın..!)

sunuda söyleyim gecen ömss de 2 yılda 6 bin orta öğretim alındı :) umudunuzu kaybetmeyin

Umudum her zaman var ayrıca dediğin gibi isterseler 100 aldık desinler kendi bildiğim yerleri tercih edeceğim tercihlerinizi paylaşmayın fikir edinecekseniz de kişilerden değil de tercih konusunda sizden daha tecrübeli insanlardan destek isteyin öğretmen müdür v.s v.s illaki eski okulunuzda nazınız geçtiği birileri vardır.

Üst Alt