Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaç netiniz var, kaç puan alabilirsiniz?

ahuse

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
arkadslar hesaplamalarım benı yanıltmıyorsa 31 netım var kaç puan alaırım sizce

karargah harbimi dostum 20 nete 67 puan olurmu benim genel kültürden banko 17 18 sorum var türkçede 9 10 matematikte 5 6 tane kaç netim olur sence

karargahx sence 31 nete kaç puan gelır

valla ahuse ne desek yalan olur simdi 33 net adam 78 puan almıs paylasmıslardı 2012de 3 assa 5 yukarı yakın olur standart sapmada var kesin birşey söylesem yalan olur.

60 Soru var - Toplamda 100 Puan üzerinden hesaplanıyor. ancak 1 sorunun değeri tam olarak 1,66 Puan değil.

Sizinle aynı kategoride sınava giren kişilerin aynı soruları doğru cevaplama - yanlış cevaplama durumuna göre 1 sorunun puan değeri değişebiliyor. bu nedenle kimse yakın bir tahminde bulunamaz.

ben türkçe mat 25 26 genelkültür 15 net falan yaptım atama şansım yok galiba orta öğretim için ah bi 5 6 net daha yapaydım genel kültürden

lisans 35 37 nete kaç gelir atanma ihtimali varmı bu netlerle :l

35 net yapan 75-80 arasi puan alir.40 net yapan 82-86 arasi puan alir.

3 yanlış bir doğruyu götürdü benim 45 net civarı puanlarda standart sapma olduğuna göre herkesin bildiği sorulara iyi puan verilmeyecek.. 12 dev adam gibi sorular.. standart sapma da Atatürk ' ün yaşamadığı şehir , İlk işgal edilen yer vs.. bu sorular iyi puan getirir diye düşünüyorum

Arkadaşlar tamam puan alında da ayınız var mı ondan haber edin. Pardon dayınız.

Arkadaşlar tamam puan alında da ayınız var mı ondan haber edin. Pardon dayınız.

size katılmıyorum.. Merkezi sistem sınav yapılıyor. Yüksek puan almış biri örneğin 90 almış biri tercihte bulunsa yerine 50 puan alan mı atanacak. hayır.. Sınavsız olarak kadrolara adam yerleştirildiğini duyuyoruz ama bu sınav sonucu ile atamalarda mümkün değil.

geçen sınavda yüksek puan alanlar yerleşti - şimdi herkesin şansı yüksek doğru tercih yapmak ve uzak illeri beğenmemezlik yapmamak gerek. Bol şans

Nagihan07;

Zaten (D)ayısı olanlar sınava girmeden önce sorulardan az çok haberi olmuştur. YGS - LYS'de bile oldu bunlar bu sınavda da olduğundan adım gibi eminim.

40 net civarı bekliyorum ama puanımı bilmiyorum

arkdaşlar geçen seneye göre değerlendirmeyin bu sene sınav çok zordu geçen sene 40 nete 85 gelmişse bu sene 35 nete belki bu puanlar gelir benim girdiğim yerde boş bırakıp yetiştiremeyenler vardı hep....

gncali;

siz hangisinden girdiniz sınava ortaöğretim-önlisans-lisans

Nagihan07;

inş dediğiniz gibi olur bende lisanstan girdim ama matematik fiyaskoydu 35 -40 arası net bekliyorum

Nagihan07;

4 yanlış bir doğruyu götürür

Lisans 30-35 nete kaç puan gelir ?

Malum lisans grubun sınav zordu bu durumda lisansa 30 35 nete kaç puan gelir tahminen atanma şansı nedir ?

Üst Alt