Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaç tane Elektrik Elektronik mühendisi var?

mami23082

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
engelli raporu olan kaç tane elektrik elektronik müh var.

Ben elektrik-elektronik müh olmak istiyordum ama matematikçi oldum :) yine de 15 yıllık elektronik geçmişine sahip biriyim...

devlete mühendis olarak mı gireceksin kanka :D ben de eczacı olmak istiyordum :p

ben varım.
Facebook Ekpss Mühendis Mimar Veteriner sayfasında da arkadaşlar var mami.

Sınava giren başka elektrik elektronik mühendisi yok mu? 2014 te herkes atandı mı yoksa :)
TEDAŞ, TEİAŞ, TCDD gibi kurumlara kurumsal iletişim ile kadro talebi yapmakta fayda var.

arkadaşlar ben de eem yim. 2018 ekpssye gırcem. o zmna kadar özelde calısmak ıstyrm ama engelli kadrosundan özel hangi firmalar alıyor bılmyrm. veya nereyı takıp edebılırım bı bılgnz var mı acaba?

editör ısrarla elektrik elektronik mühendisleri konusunu branş sıralaması altına taşıyor.
rahat bırakırmısınız lütfen .
2018 ekpss tercih bekleyen arkadaşlar bu başlıkta buluşabilir miyiz.
kaç bekleyen arkadaş var

bir whatsapp grubu kuralım elektrik-elektronik Mühendisleri olarak grupta toplanalım.

Elektrik elektronik mühendisleri olarak tercih vericekler

İyi forumlar arkadaslar eem olarak kac kisiyiz ve öncelikli olarak nereleri tercih edeceksiniz?

öncelik sonralık olacak kadar sayı açılırsa tabi bizim mühendislikte işler sakat sizin nası bilmiyorum da

Ben de varım numaralarınızı özelden yazarsanız bir grup kurabiliriz

Üst Alt