Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kadıköy Belediyesi engelliler için ücretsiz donanımlı-taksi himzeti veriyor

***Neri***

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
ENGELLİ TAKSİ

TEL: 0216-337 21 21 / 0216 330 71 74

taksi_res.jpg

• Kadıköy'de yaşayan ve evden çıkmaları güç olan engelli vatandaşlarımızın evlerinden çıkıp sosyal hayata katılmalarını sağlamak bunun yanı sıra gündelik eğitim ve sağlık ihtiyaçlarına ulaşabilmelerini kolaylaştırmak amacıyla Kadıköy Belediyesi tarafından Mart 2004 de engellilerin hizmetine sunulmuştur.
  • Engelli; doktor ya da hastaneden aldığı raporu ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile taksiye üye olabilmektedir.
  • Aracın arkasında tekerlekli sandalye için asansör sistemi kurulmuştur.
  • Araçtan engelli vatandaşlar ücretsiz olarak hafta içinde mesai saatleri dahilinde yanında refakatçisi ile birlikte faydalanabilmektedir.
Engelli Danışma Dayanışma Merkezi

tabii bu sadece kadıkköy ve çevresi için geçerlidir öle değilmi ?

evet canım malesef öle burda amac sadece kadıköy civarındaki arkadaşlarımıza bilgi vermektir.Dileriz ist da diğer ilçelerinede güzel bi örnek olur :)

Şişli Belediyesinin de böyle bir hizmeti var galiba, aracını görmüştüm.

yalnız ben deneme amaçlı aradım o numara arızalı çalıyor.

umarız zamanlar her bölgeye yayılır bu hizmet ben henüz denemedim numarayı düzelir inş

Büyükşehirbelediyesi engelli merkezi tüm ilçelere verdigi hizmeti var. 153 arayın

[FONT=Comic Sans MS]Vay aman..! Desene bu konu çoktan yazılıp çizilmiş... Amacım duydugum ve güzel oldugunu düşündüğüm bir uygulama haberini paylaşmaktı.
Sana ve bu konuyu gündeme getirenlere teşekkürlerimle. Saglıcakla kal...[/FONT]

Kadıköy Belediyesi'nin yürüme engellilere özel ücretsiz taksi hizmeti

ÜCRETSİZ TAKSİ...( İstanbul'da yaşayanlar için )
Yürüme engelliler için ücretsiz taksi paylaşalım lütfen.
Yürüme engelli vatandaşlar için Kadiköy Belediyesi ücretsiz taksi hizmeti başlatmış...
444 00 81 arıyorsunuz geliyorlar....
mümkün olduğunca çok kişiye dağıtalım ve söyleyelim lütfen...
Belki bir faydamız dokunur... Paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler.;)

Herkese merhabalar;

Benim Halam engelli..... 12 Haziran 2011 tarihinde 337 21 21 nolu telefondan sorumlularla konuşarak kendisini dışarı çıkardık; Kadıköy Belediyesi son derece iyi bir iş çıkarmış.... Umarım daha fazla engelli vatandaşımız böyle bir hizmetin varlığından haberdardır da engelleri kolaylıkla aşarlar..

Üst Alt