Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kadıköy'de engellilerden kurulu pop korosu katılımlarınızı bekliyor

naser34

Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
0
İstanbul kadıköyde engelli pop koro kurulmuştur. şarkılarını dinlemek isterseniz TIKLAyın

Koroya eleman alınacaktır.
Koro tamamen gönüllülük esasına göre kurulmuştur. Çok degerli koro şefimiz Selim ERDEM Yönetinde çalışmaktayız.
Şu an kadıköy belediyesi engelliler koordinasyon merkezide çalışmalarımız sürmektedir
Şu ana kadar iki konser verdik biri CKM de Digeri Göztepe özgürlük parkı

Son bir kaç korist daha aramıza almak istiyoruz ilgilenen arkadaşlar buradan iletişime geçebiliriz.
çalışmalar haftada 2 gün 2 yada 3 saat sürüyor duruma göre Kadıköy ve çevresinde oturan engelli arkadaşları bekliyoruz

facebook istiyor haksızlık bu...benim üyeliğim yok ama:(

video sayfası olarak gönderdiğiniz sayfada kocaman bir kilit işareti mevcut:(

Burayı dene birde öykü TIKLAYIN

KADIKÖY SEVGİ PLATFORMU MÜZİK ÇALIŞMASI

2009-2010 Programında Türkiyenin Ünlü Sanatçıları ile Çalışma Yapacak,

Türk Müziği , Halk Müziği ve Klasik Müzik alanında koro ,orkestra ve özel çalışmalar yapacak olan Gönüllü birimi kayıtlarına başladı.
Koro çalışmalarında kimler yok ki! Hepsi konularında Türkiye'ye mal olmuş hepimizin tanıdığı büyük sanat ustaları;
Türk Müziğinin Ustaları Mustafa Sağyaşar, Yaşar Özel , Bilge Özgen ,Serap Kuzey ,Ertan Ersoylu , Mehmet Özkaya, Hayri Pekşen,İnci Yaman, Meral Buğdaycı, Aydın Oran , İlknur Elbilsin,Muharrem Yıldırım, Fikret Karahan,İlter Burak Kalay ,çocuk korosunda Esin Esen Özkan Türk Sanat Müziği Koro çalışmaları yapacaklar .
Halk Müziği'nde Sedat Sarıgül,Taşkın Doğanışık ,Dünya Müziklerinde Leyla Pekin, Şan'da Efsun ve Sedat Öztoprak , Oda Korolarında Dr.Feza Tansuğ ve Özcan Sönmez,Nota yazılımında Sertaç Tezeren, Engelliler -Çocuklar ve Yetişkinler Pop Korosu ile Çocuklar Yetişkinler Klasik Pop Jaz Orkestrasında Orkestra Şefi Selim Erdem yer alacaklar..

bir resim gördüm ..pop koro adına alınmış bir sayfa resmi sanırım..ama video yok.başarılar dilerim ekibe...

sayfanana giriş yap gör lara ...dinle bakalım beğenecek misin..

Katılırsan gerçekten çok memnun kalırsın.

bende katılmak istiyorum aama yazlıktayım kasımda istanbula dönecem o zaman katılsam olurmu müziği çok severim ve size yakınım

Şu an bir şey diyemem o zaman gelsin konuşuruz.İlginize teşekkür ederim.Şu an koro şefimiz kültür bakanlıgı ile anlaşması sonucu trt ye engelliler olarak bir çocuk şarkıları cd si yapacagız bu günler katılımlar daha önemli koro kalabalık olması gerekiyor.

teşekkür ederim...dinleyebildim....tebrikler...

Katılmak isteyen arkadaşlar katılmak için son bir hafta müzik sever arkadaşları bekliyoruz.

sanat müziği dalında katılmayı arzu ederim.üsküdardayım sanırım uygundur

Üst Alt