Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kadın ve şeytan

ticet77

Aktif Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
Kadın ve şeytan

İnsanlığın ilk var olduğu dönemde, adamın biri şeytanı yakalamaya karar vermiş. Ancak bunun için 40 yıl Tanrı'ya ibadet etmesi gerekiyormuş. Karısıyla, dostlarıyla ve bütün dünyayla ilişkisini kesmiş, kendisini ibadete adamış. 40 yıl sora Tanrı, ibadetinin karşılığı olarak ona ağzı kapalı bir şişenin içinde şeytanı sunmuş.

Artık özgürmüş adam. Dünyada neler olup bittiğini görmek, nelerin değiştiğini öğrenmek için sabırsızlanıyormuş. Şişeyi karısına teslim etmiş, ona iyi sahip olmasını söylemiş ve dışarıya çıkmış.
Kadıncağız şeytanı çok merak ediyormuş.Ve merakına yenilip şişenin ağzını açıvermiş.
Açar açmaz da şeytan şişeden fırlayıp çıkmış ve gülmeye başlamış. "Merakına engel olamadın ve kocanın 40 yıllık emeğini boşa çıkardın" diye alay etmiş kadınla. "Yok canim" demiş kadın. "Sen hiç o şişenin içinde olmadın ki". "Nasıl olur?" diye haykırmış şeytan. "Sen de gördün. Şişeden çıktım ben!" "Hiç o şişenin içinde değildin, inanmıyorum buna. Nasıl küçücük şişeye girebilirsin ki?" Kafası atmış şeytanin . "Gireyim de gör!" demiş ve yeniden şişenin içine girivermiş. "İşte böyle."
Adamın şeytanı hapsetmesi 40 yılını, kadının ise yalnızca 5 dakikasını almış. Şeytan da söyle isyan etmiş Tanrı'ya: "TANRIM, MADEM KADINI YARATACAKTIN, O ZAMAN BENİ NEDEN YARATTIN?":D:D:D

kadınlar bi birlik olursa aliş ikimizde yanarız feministler falan:)

rabbim bile sizi yarattığına pişman olmuştur:)

yani nedemek istiyo kocası kırkyıl uraştıgı şeytanla karısı beş dakikada şişeye sokması yani kadınlarımız çok daha akıllı oldugu ortaya çıkıyor aslında çok da dogru boşuna dememişler kadınlar şeytana pabucunu bile ters giydirirdiye teşekkürler arkadaşım

Paylaşıma teşekkürler :)
Bu yazınız bir kaç sene önce Osmanlının Yıkılışı isimli bir film vardı filmden anladığım bir kadının bir adamı dar ağacına gönderebileceği veya indirebiliceğiydi :rolleyes:

rica ederim melike:)
filmi gayet iyi anlamışsınız aynen öyle zaten o nedenle bayanlara çok bulaşmıyorum :)

:D:D Ticet en son cumle yi cuk oturttmuş şeytan :D:D Haksız da degıl ama :p

cok konik yaaaa buda demek oluyorki kadının aklı herdahim cokturrrr:)

vedat aynen katılıyorum sevinsin garibanlar:)

[FONT=Verdana]sitede bazı bayan arkadaslarda dikkatimi ceken sey: biz daha zekiyiz...kadın isterse ipe goturur isterse ipten alır..vezirde ederiz rezilde..gibi kendilerini erkeklerden ustun gorme hali...halbuki boyle birbirleri ile zıtlasıp ustunluk yarısına gireceklerine Allahın kendilerine cizdigi yolda birlikte guzel bir hayatı paylasabilirler..biri olmadıgı zaman digeri eksiktir..[/FONT]

selim bey dikkat ederseniz bu komik bir fıkra ve bizde burada yorumlarımızı espirili bi dil ile dile getirdik..sizin yorumunuz cok acı..herseyi ciddiye almayın rica ederim..yoksa kadınlar erkeklerden,erkekler kadınlardan daha zekidir diye bir genelleme yapılamaz..yaradan herkese bir beyin vermiş,önemli olan onu kullana bilmek..

ebru işte konuşmaz konuşmaz konuşuncada.......:) ya selim beyde haklı siz çok havaya girdiniz burda ana tema kadının çok sinsi ve tehlikeli olduğu zeka testi yapılmıyor bir erkek kadınsız idare eder ama kadın edemez bak şimdi yine tırnaklarınızı çıkarıcaksınız ama öyle:)

bu kadar mı hiç üstüne alınmadın bakıyorum:)

Üst Alt