Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kadınlar hamamına bacadan erkek düştü [Günün haberi]

Bacıbey

Aktif Üye
Konular
52
Reaksiyonlar
0
Kadınlar hamamına bacadan erkek düştü
Kayseri’de bir hamamın bacasını temizlemeye çıkan Musa Aslan, dengesini kaybedince hamamın kadınlar kısmına düştü. Hamamda bulunan anne kız yaralandı

Kayseri’de kadınlar hamamında yıkanan Fatma Erdem (42) ile kızı Merve’nin (16) yanına, hamamın baca temizliğini yaparken dengesini kaybeden Musa Aslan düştü. Olay dün, Melikgazi’de bulunan Hunat Hamamı’nda meydana geldi.
Anne Erdem, kızını da alarak hamama gitti. Bu sırada baca temizleyicisi Aslan, yanına aldığı Mustafa Mazıcı ile hamamın bacalarını temizlemek için çatıya çıktı. Kurduğu merdivenle bacayı temizlemeye başlayan Aslan, dengesini kaybedince 7 metre yüksekten kadınların bulunduğu bölüme düştü. Işıklandırma camlarını kırarak düşen Aslan ağır yaralanırken, Erdem ve kızı da cam kırıklarından hafif yaralandı. Ağır yaralanan Aslan Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi’ne kaldırılırken, Mazıcı “Musa usta bacayı temizlemek için merdivene çıktığı sırada dengesini kaybetti. Baca taşları çürükmüş, kadınlar bölümüne düştü” dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

trajikomikkkkkk
ağlancak halimize gülüyoruz gibi oldu bu
ama ağır yaralıymış :S
çok üzüldüm..
geçmiş olsun dileklerimle..

Evet hem acıklı hem komik.. Hayatın ta kendisi işte..:)

Valla bence günahını almak gibi olmasın daaa bacayı temizlerken sesleri duyduysa "ses varsa görüntüde vardır" mantığıyla fazla asılmış olabilir bacaya.. Sonra küüt paat işte..:)

Kapıdan kovsam bacadan giriyorum mantığı bu olsa gerek;););)
hemde kadınlar hamamınaaaa.....
pesss....:cool:

sakın avratları röntgenlerken duşmuş olmasın kusura bakmayın şaka olsun diye avratlar dedim

Haberci insaflıymış doğrusu ,kartel gazetesi olsa röntgenci bacadan düştü derdiler :)

Haberi ilk duyduğumda bende adam gözetlerken düştü sanmıştım. :) Ama bacayı temizlerken düşmüş. Birde sanırım beli kırılmış. Çok üzüldüm. Acil şifalar diliyorum.

kadınlar hamamı olması tesadüfmü acaba :D:D

Ya işin saçmalığı hamamda insanlar varken baza temizlenir mi?
Bu işte başka işler...Araştırsınlar bakalım ne çıkacak:):)

gelişmeleri başlığımızdan takip edebilirsiniz :p :)))))

Adamın günahını almayın belki adamın gözleri uzağı görmüyordur hamamı ondan kapatmamışlardır tadilat sırasında, hamamın bacasını temizlemek için genç adamı getirecek değiller ya :)

allah ın sopası yokki:D ama hem şanslı hemde şanssız günündeymiş her erkeğe nasip olmaz kadınlar hamamına düşmek :D şanssızlığı ağır yaralanmış geçmiş olsun herşeyin bir bedeli var demekten başka bişey gelmiyor aklıma

ayy yazık hiçbir erkeğe nasip olmayacak durumu ağır yaralı yaşamış:)

Allah şifa versin

Yakında aramıza katılır, fazla dedikodu yapmayın :)

belkide hamamdaki kızlar evlenememiştir bu arada hepberaber erkek duasına çıkmışlardır.
amiiiin derken allah bir tane göndermiştir.:D bu seferki cılızdı.belini kırdı.2.dua da şöyle daha besili,fit birisi için dua ederler.

Aklıma Kemal Sunalın filmi geldi, sahne aynı olmalı eksiksiz :)

Üst Alt