Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kadınlar kaça ayrılır

füzyon

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
· HARD-DISK tipi kadın:
Her şeyi hafızasında saklar.
· RAM tipi kadın :
İşiniz bittiği anda sizi de unutur.
· WINDOWS tipi kadın:
Herkes hiçbir şeyi doğru dürüst yapamadığını bilse de kimse onsuz yaşayamaz.
· EXCEL tipi kadın:
Söylendiğine göre birçok kabiliyeti olmasına rağmen bir çok kimse basit ihtiyaçlar için kullanır.
· SCREENSAVER tipi kadın :
Eğlendirmekten başka hiçbir işe yaramaz.
· INTERNET tipi kadın :
Erişilmesi zorlu olan tiptir.
· SERVER tipi kadın :
İhtiyacınız olduğundan her zaman meşguldür.
· MULTIMEDIA tipi kadın :
Korkunç şeylerin güzel gözükmesini saglar.
· E-MAIL tipi kadın :
Her 10 sözünden 8´i anlamsızdır.
· VIRUS tipi kadın :
Bir başka ismi de "Eş" tir. Hiç beklemediğiniz bir anda gelir kendisini yerleştirir ve kaynaklarınızı kullanmaya başlar. Kurtulmaya çalıştığınızda kesin bir şeyler kaybedersiniz eğer kurtulmazsanız her şeyinizi kaybedersiniz.

Bence olay şudur:

Kadınlar tek tiptir, o da erkeklerin bir türlü anlayamadığı kadınlardır.:p

bunların erkek tipini yazardım ama üşeniyorum şimdi :D kadınlar ne yapıyorsa beyler hak ediyor demektir:D

Güzelim çok merak ettim erkek tiplerini yazsana , ben de erkekler kaça ayrılır yazacağım ama önce senin yazdığını bir görmek istiyorum.Selamlar

erkekler kaça ayrılır?
buyur bey amca:)
HARD-DISK tipi erkek- tüm mankenleri hafızasında saklar
ram tipi erkek_kredi kartları hayatı kolaylaştır
Windows tipi erkek_aynı anda birden çok sekreteri idare edebilir
EXCEL tipi erkek-Söylendiğine göre birçok kabiliyeti olmasına rağmen bir çok kimse basit ihtiyaçlar için kullanır
SCREENSAVER tipi erkek-yalnız gitmek istemediğiniz aile yemeklerinde fena durmaz
internet tipi erkek-kılıbık şeklidir tfl ucunda heran hazır buyur karıcığım der
multimedia erkek tipi -bazen arkadaşınız bazen eşiniz bazen dostunuz olabilir
e mail tipi erkek- güvenli olmayan tiptir önce bir tarama yapınız rehber katıtlarındaki ahmet adındaki ayşelerden başlayabilirsiniz
virüs tipi erkek- sakın sakın sakın bulaşmayın zira iltifatlarla girer kalbinizin ortasına cumhuriyet kurar ama hiçbir anti vürüs kurtaramaz sizi(çivi çiviyi sökmez yani) kötü gidipte iyi gelmez
siz en iyisi babanızdan başka erkek tiplerinden uzak durunuz cızzzzzzz:
erkekler kaça ayrılır???

trojan tipi kadınlar sinir ederler silinir tekrar bulaşırlar çaresi bi format atmak hayatınızdan silmek

Seramiksan sözü veriyorum, bekarlık sultanlık :)

erkekler kaça ayrılır?
buyur bey amca:)
HARD-DISK tipi erkek- tüm mankenleri hafızasında saklar
ram tipi erkek_kredi kartları hayatı kolaylaştır
Windows tipi erkek_aynı anda birden çok sekreteri idare edebilir
EXCEL tipi erkek-Söylendiğine göre birçok kabiliyeti olmasına rağmen bir çok kimse basit ihtiyaçlar için kullanır
SCREENSAVER tipi erkek-yalnız gitmek istemediğiniz aile yemeklerinde fena durmaz
internet tipi erkek-kılıbık şeklidir tfl ucunda heran hazır buyur karıcığım der
multimedia erkek tipi -bazen arkadaşınız bazen eşiniz bazen dostunuz olabilir
e mail tipi erkek- güvenli olmayan tiptir önce bir tarama yapınız rehber katıtlarındaki ahmet adındaki ayşelerden başlayabilirsiniz
virüs tipi erkek- sakın sakın sakın bulaşmayın zira iltifatlarla girer kalbinizin ortasına cumhuriyet kurar ama hiçbir anti vürüs kurtaramaz sizi(çivi çiviyi sökmez yani) kötü gidipte iyi gelmez
siz en iyisi babanızdan başka erkek tiplerinden uzak durunuz cızzzzzzz:
erkekler kaça ayrılır???
:):):) güzel bi cevaptı eline saglık:D

Eğer bir erkek kalbinizin ortasına cumhariyet kurarsa iyi bilin ki rüyalarınızın beyaz atlı prensi bulmuşsunuz demektir.Ona sahip olun ,siz siz olun asla onu bırakmayın.

Kadınları bütün halinde bulmak zor galiba, parça parça birleştirmek lazım pc gibi.Mesela oyunu cok seviyorsan ona göre işlemci ve ekran kartı, sadece msn ,facebook takılayım dersen daha yaşlı pc de işinizi görür, sakın yaşlı pc de oyun oynamaya kalkmayın :)

en ıyısı kadınlardan uzak duracaksın kafan rahat olacak :) kadınmı= sorun :)ayırmaya gerek yok :D

Füzyon;
Cumhuriyet kurarsa monarşik beyaz atlı prensin ne işi var orda ..: )

sevgili arkadaşlar öm uyarıpta polimik yapma burası mizah diyenler ben polimik yapmadımm duyurulur burası eglence yeri farkındayım ok :mad::mad:

MULTIMEDIA tipi kadın :
Korkunç şeylerin güzel gözükmesini saglar.

Kadınların genel özelliği bu..Demek ki kadınlar pozitif:):)

Bir kadının kalbini fethetmek için cumhuriyet lazım yani kadının her zerresinin erkeği kabul etmesi gerek.ne yapsın prens o da monarşiyi bırakıp cumhuryete geçeçek.

Üst Alt