Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kadınların kullanabileceği, 10000 civarında tercihen otomotik vites araba arıyorum..?

asbdek

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Eşime araba almayı düşündüğümden 10000 tl lik otomotik vites bir araba arıyorum.

gerçi 10 bin TL lik araç demiş ama o fiyata indirilimli sıfır alınmaz anca 2.el eski bi araba alınır.

sıfır araba en az 16000 bin den başlar

yada sson ihtimal dacia :)

Düşüncemdeki araba engelliden engelliye ikinci el bir araba fikirleriniz benim içim her zaman değerlidir. selamlar...

Anca yurtdışından getirilmiş bi araç bulabilirsin. İlanları olan arkadaşlar var, araştırırsan çok sayıda bulabilrisin.

Hyundai Getz Otomatik modeller satıştan kalktı mı sitesine baktım otomatik modelleri listede yok ?

1995 model ople astram var satlık aracı yurt dıısından getirdim tüp taktırdım 0 534 986 3873 ararsanız detaylı gorusuruz

absdek kardeşim, 10000 tl ye sıfır araba bulamazsın. bu paraya ancak 2. el alınır ama maalesef 2. el oto da ÖTV indirimi olmuyor. ancak 0 sıfır alırsan olur. o da en ucuzu indirimle beraber 15000 tl dir. kolay gelsin

"Kadınların kullanabileceği araba" :confused: Bu nasıl bir ifade , trafikteki cinsiyet ayrımcılığınızı kınıyorum :)

Son günlerde bayanlarınen sık kullandığı modeller, otobus kullananları saymazsak :)nissan micra, fort fiesta,hundai i20. bu arada bayanlar park etmesini hala öğrenmiş değil.

Merhaba Sema Hanım...

Amacım cinsiyet ayrımı yapmak değildir sadece bayanların daha rıhat kullanabildiği araçlardan bahsetmişimdir yoksa kadınlar baş taçlarımızdır...

Sayın asbdek; kiario 1400-klimalı-hava yastıklı 2004 model optomobilimi model değiştireceğim için satacağım.lpg takılı çok çabuk sökülen özel tertibatli ve otomatik teryemiz bir otomobildir. 0532 394 66 10 nolu tlf.dan ararsanız konuşabiliriz

chery KIMO 1300cc Forza/AMT TipiOtomatik Vites/Benzin tam bayanlara göre küçük ve çok güzel bir araba bence sıfır ve otomatik vitesli bu fiyata değer özellikler olarak ve garanti süresi aynı klasmandaki araçlardan uzun 12.922 TL

Üst Alt