Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kadro adedi tercih sıralamasında önemli mi?

Alonegamer

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Düz memurlukta (3001) kadro adedi tercih sıralamasında önemli mi?

Düz memur alımında 30 tercih hakkı var hepsini meb vhki yazdım.Fakat bazılarında kadro adedi 1
Üniversitede memurluk kadrolarında ise 6, 5, 3, 2 kadro adedi var.Ama ben üniversite yazmak istemiyorum sizce üniversiteyi mebin 1 kadrolu alan yerlerine mi yazsam?önlisans 82 puanım.30 adet meb vhki yazdım fakat kadro adedi 1 olanlar var sizce bu riske değer mi? Üniversitelerin bazılarında 6 kadro adedi var ama ben üniversite yazmak istemiyorum.Böyle yaparsam atanmama gibi bi durumum olur mu?Nolur arkadaşlar bi fikir verin ona göre tercih yapacam.Teşekkür ederim

Fazla tercih yok zaten sıralaman iyiyse rahat takıl
Çok alım yapan yerleride tercih etmende farketmez puan sıralamana bağlı meslek hayatının nerede geçmesini istiyorsa orayı yaz :)

mkuli
Teşekkür ederim fakat ben hepsine meb yazmak istiyorum fakat üniversitelerde 6 kadro adedi olan yerler var ama üniversitede tayin olayi zor olduğundan çekimser kaldım.Mebde tayin olayı biraz daha rahatmış fakat çoğunda kadro adedi 1
Diyelim hepsini meb yazdım bu kadro adedinden dolayı gelmeme ihtimali var mı? Çünkü Üniversitelerde bazılarında 6 adet kadro adedi var ? Puanım 82 onlisans

Alonegamer kendi ilinde üniversite yazmak senin için daha büyük bir şans olur çünkü MEB'i tayin olayı olduğundan başka şehirdekiler de yazar 1-2 yıl idare edip tayin isterler ama üniversitelerde bu olmaz ve de senden yüksek 1 kişi bile meb yazsa seni geçer ama 6 kişi olunca senden yüksek 6 kişinin o ildeki üniversiteyi yazması lazım bu yüzden bence üniversite yazman daha mantıklı olur

birkan01
Teşekkür ederim fakat kendi ilimde üniversite memur alımı yok sadece meb var zaten onları başa yazdım ama 30 tercihin hepsine meb yazsam mı diye düşünüyorum ya da en son sıraya 2 3 tane üniversite mi yazayım kadro adedinden dolayı bilmiyorum

Moral bozmak gibi olmasın ama meb 2 yıl çalışma zorunluluğu getirdi tayin zor bence il gözetmeden her kurumu yazmak mantıklı

Üst Alt