Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kadro sayılarının arttırılması için birşeyler yapamaz mıyız?

Kadir_Adqzl_21

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar sesimizi çıkartmak bir çözüm bulmak lazım sizce ne yapalım kadro sayıları için.. Bide arkadaşlar memur alımı diyor hizmetli alınmıyor mu acaba ??

Tahmin etmiyorum hepsini memur alıcaklarını içinde ilköğretim mezunlarıda var twiterdan etkinlik mi yapsak

Yapilir biz sessiz kaldikca ezerler öğretmenler icinde boyle oldu bi etknlk yaptilar kadrouu yukselttiler burda onemli olan yetkilileri etklmek ulkede bostan seyler icin eylem yapilio biz hakli bi dava icin gostermk istyrz kendmizi engelli dernekleri bi organize yapmali 2500 co5l komik bi rakam hrkes ustune duseni yapmalo sosyal medya ile ayaga kalkmamiz gerekiyor duyaeli olalm arkadaslar.lutfen

twitter dan etkinlik yapak .çok az bu sayı bu sayıyı 4 katı olması lazım yada 3 katı yüksek bir etkinlik oluşturak ekpss atama ilgili

Misal ortaöğretim en az 2.500 olması lazımdı. Bence bide ön lisan en az 1200 falan olması lazım

Arkadaşlar twiterda organize olup trend topic olursak en azından yetkililere sesimizi duyurmuş oluruz

Fenerli-13

Bu kadar kısa sürede en mantıklısı TT olmak arkadaşım haklısın. Biyerde eylem yapmaktan daha çok ses getiriyo artık sosyal medya. Arkadaşlar vekillere dadanalım. Özellikli o engellilerin hakkını savuncam diyip kılını kıpırdatmayan Bennur Karaburuna dadanalım

Ben daha yeni twitter uygulaması tren topik nasıl olur bilmiyorum

yapalım kaybedecek neyimiz var yapalım hatta olay bomba gibi patlasın

Arkadaslar twiteri altif kullanan tag olustrcak bi arkdas tag acsin bilen varsa ben yaptim ama olmadi galiba lutfen cok acil bi arkadas yardimci olsun basina kadar yayalim cimer bimer hepsine yazalim ben cimere yazdim herkes e devletten yazsin sonuc degisebilir fuyarli olalom biz mucadele etmezsek kimse umursamaz milletvekili diye bizr onculuk ettigini soyleyenler nerdeler ancal kendi reklmlrni yapsinlar bos toplanti ve acilislarda sutdaydil burdaydik diye resim paylasip gösteriş yapsinlar onlarin keyfi yerinde magdur olan emek verip ders calisan biz yine emeginin altinda ezilen bizleriz hadi bi toplanlm bi ses verelim olmayacak bisey degil bu ogretmenler basardi biz niye basarmayalim ayrica engelli derneklerini ve stklrda etkinlige davet edelm destek lazim destek versinler Allah rizasi icin duyarsiz kalmayalim

sadece lise 3000 almaları lazım dı bide dalga geçer gibi en düşük ortaöğretime vermişler

Hep beraber birşey yaparsak arkadaşlar en azından sesinizi duyurun biz atandık ama bizde engelliyiz sonuna kadar arkanızdayız her bir etkinliğe birlikte katılırız bekleyen engelli kardeşlerimize haksızlık yapılıyor bu kadro şaka gibi hep beraber arkadaşlar yapalım bişeyler..

arkadaşlar bi sosyal medyada toplanalım kaybedecek bişeyimiz yok

meki TABİKİ EN DÜŞÜK KADROYU ORTAÖGRETİME VERECEKLER okuyanı cezalandıracak degillerdi ya ilk tercihte okuyanı cezalandırdılar en az lisans kadrosu verildi o zaman hiç sesiniz cıkmadı gecen sene 6000 kadronun sadece 1039 tanesi lisanstı şimdi ne bekliyordunki ben söyledim daha önce kadro 2-3 bin olur diye 5-6 bin olsaydı refarandumdan önce açıklanırdı şimdi açıkladılar hemen tercih atama oldu bittiye getirecekler keşke kadrolar artssa ama artık çok geç bu saatten sonra bir etki olmaz zannetmiyorum 2-3 bin kişiylede twitterde tt olamayız hayırlısı bakalım

Smilemisty belki biraz moralınızı bozacagım ama dogruları konusmak lazım kadro sayısı az olacagı belliydi o yüzden geç açıkladılar biz bimer e cimer e yazsakta oralardan cevap en az 15 günde gelir o zamana tercihler biter belki sonuçlar bile açıklanır ayrıca bimerden cimerden gelecek cevaplarda hazır cevaplar olacaktır yani hiç zannetmiyorum bir faydası olur şunuda söylemek lazım bu ekpss nin kaymagını bizden öncekiler yedi hep fetöcüler falan ögretmenler hep atandı o zamanlar kadrolar coktu şimdi devlet kadrolarıda doldu bundan sonrakilerin işi iyice zor gittikçe kadrolar azalacak bitecek ondan sonra her yıl emekli olan istifa edenlerin yerine adam alınacak aq fetöcüleri hala araştırılmadı şu an kamuda çalışan tüm engellilerden tekrar rapor istenmesi lazım adamın birşeyi yok engelli kadrosunda memurluk yapıyor ben fetonun bu şekilde çok kişiyi memur yaptıgını düşünüyorum hakkımızda hayırlısı

Talep edilen 5500 kadro hakkımızı almak için sesimizi çıkaralım!

info@dpb.gov.tr
Arkadaşlar hepimiz için mail atalım. Hak verilmez, alınır!

Sayın Devlet büyükleri. Biz engelliler hayatın zorlu koşullarıyla mücadele ederken, en büyük umudumuz olan EKPSS'ye verilen kadro sayısı, bizim umutlarımızı tüketti.. Biz engelliyiz, hain değiliz! Ülkesine, devletine güvenen, inanan insanlarız. Bizi görmezden gelmeyin. Siz büyüklerimizden istediğimiz, kurumların talep ettiği 5500 engelli kadrosunu karşılamanızdır. Saygılarımla..

Arkadaslar, bu mesajı kopyalayıp bimer, Cimer, dbp ye gönderin. Kendiniz için bizim için birlik olalım. Hadi millet, Allah yar ve yardımcımız olsun.

heartless_ra. Olsun bi işe yaramasa bile içimizde kalmasın. Biz elimizden geleni yapalım. Sizde gönderin zahmet olmazsa

Ortaöğretim için açılan kadro sayısına az olduğu için tepki gösteren bir arkadaşa napalım sen de lisans okusaydın diye cevap vermişti başka bir engelli arkadaş. Biz bu mantıkta gidersek daha çok kaybederiz...

bimer cimerden cevap gelene kadar tercihler biter belki sonuçlar bile açıklanır kadronun az olacagı çoktan belliydi tepkileri bastırmak için oldu bittiye getirip hemen tercih vs. bence sonuçlar bile hemen açıklanabilir şu anda yapılacak tek şey 3. tercihler için ugraşmak belkide 3. tercih yapılacak aralık yada ocakta o yüzden bu kadro az olmuş olabilir ama onunda ihtimali %1

kadro sayısı fazla olsaydı refarandum dan önce açıklar şov yaparlardı bence bu sayı çok şasırtıcı degil

Smilemisty aynı metni ilgili yerlere göderdm umarım herkes aynı şekilde duyarlılık gösterir

Türkiye engelliler platformu az kadro için eylem yapmayı planlıyor sizlerde katılın

s.a. arkadaşlar verilen kadrolar gerçektende hüsran bu manada türkiye engelliler platformu bir eylem yapma planı var sizlerde katılın.

https://www.facebook.com/engelliturkiye/?fref=ts

yukardaki linkten sayfalarına ve paylaşımına ulaşabilirsiniz

geleceğimiz hayallerimiz hayatımız için ankarada tanıdıklarınızı yönlendirin gerekirse imkanı olanlar gitsin mutlAKA

bimere cimere yazdım eylem yapmamız lazım açlık grevi veya oturma eylemi ankaraya gitmek lazım dernekler birlik olsun ankarada basın önünde toplanalım

daha öncekiler yapmıştı sonuç almıştı

uzakyol. Eylem yapan 4 kişi. 3500 den 7000 e çıkarılmış kadro. Yok mu ankarada yaşayıpta 3 - 4 kardeş gitse dbp nin önünde otursa grev yapsa.

yeter artık kamuda memur olanların % 4 ü engelli memur olması gerekiyor

kardeşlerim hesapladım kamuda çalışan 4.767.000 memur var bunların % 4 ü 190.000 eder kanunda böyle geçiyor ama çalışan engelli memur sayısı 50.000 neden kanunda kamuda çalışanların % 4 ü kadar engelli memur çalıştırılmalı diyor sonra da bunun yani 190.000 in 3 te 1 i 50.000 engelli memur çalışıyor neden gerekli alım yapılmıyor bu 140.000 engelli alımı daha yapılması gerekiyor kanunda böyle geçiyor % 4 kuralına uyulmuyor ki yeter artık saat ve gün planlayalım bütün engelliler aynı gün aynı saatte cimere yazalım belki bi şeyler yaparlar hatta gerekirse ankaraya gidelim grev yapalım hakkımızı söke söke almazsak daha çok atama bekleriz

Üst Alt