Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kadroların belirlenmesi yada sayıların artması bizim elimizde bakanların yetkisi yok!

Prens Esat

Üye
Konular
34
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar DPB sayfasina tikladiğimda gözüme bir bölüm takildi engelli memur taleplerinizi e-kurum şifrenizi alip sitemizde bildirin 10 gün içinde taleperiniz onaylacaktir diye.Şimdi en çok açik M.E.B olduğuna göre iş başa düşüyor.

Biliyorsunuz memurlarimiz yada amirlerimiz veya şübe mdürlüleri bu konularda pasif ve bilgisiz kaliyor bunu hatirlatmak bizim elimizde nasilmi? Şimdi il nüfüslarimiz 1 milyonu aşan illeri beliryeyip 6-7 tane il isatnbul,ankara,izmir,Antalya,bursa gibi il milli eğitim müdürlerine telefonla ve tatli dille efendim engelli memur taleplerinizi niye bildirmiyorsunuz işte DPB sitenizle ile talepleri bildirmek çok basit sadece e-kurum şifreniz yeterli engelli arkadaşlarimiz bu kadrolari bekliyor v.s diye.

Bu organizyasyonu engelli öğretmen adaylarimiz daha iyi yapabilir.

işin kısacasi kadrolarin azliği kurumlarin bilgisiz oluşundan dolayidir iş başa düşüyor M.E.B kadrosu 12 bin olduğu için 10 il müdürlüklerine tek tek giderek durumu ve nasil engelli memur taleplerini bildirmek için yol göstermek fax ile de olabilir ama ayrintili ve öz olmali .

işin özü 7-9 büyükşehir illerinde her ilden bir arkadaş gönüllü olup il milli eğitim müdürlüğünde ki personel bölümü yada il milli eğitim müdürü veya yardcimsindan rendavu alarak yüz yüze görüşme yaparak kisa ve öz DPB bölümünü anlayana kadar anlatmak.

DPB sol üst köşesindeki kurumlar için Engelli Memmur istihdam rehberi bannereini tiklayarak görebilirsiniz.

Maral ve Bio siz bu organizyosyonu üstlenebilirsiniz şimdiden başarilar

ASPB veDPB nin OMSS Toplantisi

Degerli engellii arkadaslar bugun Aspb Fatma Sahin twiter den yaptigi aciklamada omss 2013 atanacak engelli memur adylarimiz icin Dpb la onemli bir toplanti gerceklestirdilerini acikladi.
Bakan yarin saat 15:00 engelli kardeslerimizin sorularina cvp verecegim diye acikladi.Arkadaslar randovuyu kacirmayin

bunlar reklam kokan hareketler maksat oyalama ve (oy-alma) ugraşı ben bakana çok güvenmiştim siyaset geregi bazen kıvırma ve yalan olabilirde bu kadar bariz göstere göster olmaz...

Ben çalıştığım için ne yazık ki gidemem :( ama burdan mail yoluyla gerekli kurumlara mail atabilirim

Üst Alt