Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kadrolu Öğretmenim. Mühendislik okuyorum. EKPSS'ye girebilir miyim?

Lovex72

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
1
Merhaba arkadaşlar 2010 Ekpss ile kadrolu meb öğretmenliğe atandım.6 yıldır çalışıyorum ve mühendislik okuyorum 2 yıl sonra inşallah mezun olacağım. sormak istediğim şu ki mühendislik fakültesini bitirip tekrar Ekpss ye girip mühendis olarak meb dışında başka biri kuruma atanabilirmiyim.Ayrıca bi kez daha ekpss ye girme şansım var mı ? Bunun için önce öğretmenliği bırakmam mı gerekiyor nasıl bir yol izlemem gerekiyor cevaplarını için şimdiden teşekkür ederim

sınava gireceğinden sınava giriş koşulları değiştirilmemişse tekrar ekpss girebiliyorsun ve kadro değişeceğinden ataman yapılabilecek.yoksa 2. ekpss ile aynı kadrodan tekrar atama yapılamıyor...

Sinava tekrar girebilirsiniz, sinavdan puaninizi alip yeni tercihleri yaptiktan sonra atanirsaniz istifa edeceksiniz. Zaten sinava girerken size herhangi bir kamu kurulusunda calisip calismadiginiz soruluyor. Atanirsaniz muvafakatname alip yeni kurumunuza gecis yapacaksiniz. Yani atanmadan istifa etmeyin bu bir, kamuda calismaniz yeniden sinava girip yeni bir kuruma atanmaniza engel degil bu iki. Zaten ogretmenlik ve muhendisliklerin dereceleri de farkli olacagi icin problem cikmaz.

Üst Alt