Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kafamın içi bomboş, saman gibi, 2000 yılında kulağımın içine kazayla aldığım darbe?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
631
Reaksiyonlar
350
"Yıl 2000 'di(LİSE 1) ve biz abimle İKİMİZ köyde çalışıyorduk"
ODUNLARI Bİ YERDEN BAŞKA BİR YERE TAŞIYIP İSTİFLİYORDUK. HATIRLIYORUM BAYAĞI ÇALIŞTIK.
Derken başıma öyle bir geldiki, kazayla kulağımın iç kısmına odun girdi, odun girdi ama kanama, şişlik, sağırlıkda olmadı O AN.
SONRA NE Mİ OLDU, BU OLAY BENDE PSİKOLOJİKMEN travma etkisi YARATTI.
"BUNDAN SONRAKİ HAYATIM PEK İYİ GEÇMEDİ"
İNSANLARIN BAKIŞLARI ALTINDA YÜRÜYEMEME ve KAFANIN ZONKLAMASI, İNSANLARIN YANINDA HEYECAN, KORKULAR, STRES GİBİ DUYGULARIN yoğunlaşmasıdır.
"BU KAZADAN SONRA BAŞLADI AN BE AN BU YAZDIKLARIM" Derken fazla sorun olmadan liseyi bitirdik, TAKILMADAN BİTTİ
"BU ARADA BEN KENDİ ALDIĞIM ACI NEFESİ DUYUYORDUM"
DUYUYORDUM, şöyleki nefesimde bile o yaşadığım stres in acı bi gülümsemesi gibiydi sanki.
ASKERLİK ÇAĞI GELMİŞTİ. YIL ŞİMDİ 2005 MAYISTI. ACEMİ birliğini sorunsuz bitirip USTA BİRLİĞİM ŞIRNAK'TI. BURADA TAM 1 SENEMİZ GEÇECEKTİ ki GEÇTİDE sağ salim gitme vakti geliyordu, önce anlatacaklarım var size, GECELERİ NÖBETTE DAĞDA KORKUYORDUM, ÇOĞU ZAMAN TEK BAŞIMIZA KALIYORDUK KARANLIKTA. İşte o zamanlar karanlıktan korkmaya başlamıştım. GÖZ GÖZÜ GÖRMEZDİ, KARANLIKTI, ÜRKÜTÜCÜYDÜ, İÇİNDE BİR ENDİŞE YA BU GECE GELİRLERSEYDİ. DE ZAMAN GİT ZAMAN 1 YIL ÇOĞU ZAMAN BÖYLE GEÇTİ BURDA ŞIRNAK'TA.
"ZOR ŞARTLAR ALTINDA DA OLSA ARTIK ASKERLİK GÖREVİMİZİ YERİNE GETİRMİŞTİM"
GENEDE SAĞLAMMIŞIMKİ askerde iken hiç psikiyatriye çıkmamıştım DOKTOR'A.
"BU ARADA YAŞIM OLMUŞTU 22. ANLATACAKLARIM ŞİMDİLİK BU KADAR ARKADAŞLAR, YAŞIM ŞİMDİ 34 tür.

Geriye Kalan 12 yılı yani 22. Yaşım ile 34 arası yaşadıklarımıda ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLER ANLATABİLİRİM ARKADAŞLAR

Son düzenleme:
Demir60

Var tanılar:
Şizofreni
Obsesif Kompulsif Bozukluk
Sınırda Mental Kapasite

Üst Alt