kafatası kırığının özür oranı nedir bilen varmı acaba?
G gülhasar Yeni Üye Üyelik 20 Kas 2013 Konular 2 Mesajlar 2 Reaksiyonlar 0 11 Ocak 2015 #1 kafatası kırığının özür oranı nedir bilen varmı acaba?
T timaf42 Yeni Üye Üyelik 17 Haz 2013 Konular 6 Mesajlar 43 Reaksiyonlar 0 16 Ocak 2015 #2 kafatasınıza platin takıldımı veya kafanızdan dolayı yaşamış olduğunuz bir sorun varmı
W Wtec2 Yeni Üye Üyelik 25 Ara 2021 Konular 1 Mesajlar 26 Reaksiyonlar 0 3 Şub 2022 #3 Hocam benim iş kazası sonucu kafama platin takıldı sürekli iş göremezlik oranım ne olur sizce timaf42' Alıntı: kafatasınıza platin takıldımı veya kafanızdan dolayı yaşamış olduğunuz bir sorun varmı Genişletmek için tıkla ... Hocam benim iş kazası sonucu kafama platin takıldı sürekli iş göremezlik oranım ne olur sizce
Hocam benim iş kazası sonucu kafama platin takıldı sürekli iş göremezlik oranım ne olur sizce timaf42' Alıntı: kafatasınıza platin takıldımı veya kafanızdan dolayı yaşamış olduğunuz bir sorun varmı Genişletmek için tıkla ... Hocam benim iş kazası sonucu kafama platin takıldı sürekli iş göremezlik oranım ne olur sizce