Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kafatasına takılan platin raporda oran verilmesini sağlar mı?

mesuttkgz

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

2004 yılında 15 yaşlarımda iken bisiklet sürerken trafik kazası geçirdim. Kafatasımın sağ ön lobunda (alnımda) 8 cm çapında kırık meydana geldi. Bir kaç beyin ameliyatı geçirdim ve 2005 yılında kırılan yere ömür boyu kalıcı olarak platin takıldı.
GATA'da 2012 yılında heyete girdim askerlikten muaf raporu verdiler.

Her iki kulağımda da son ölçümlere göre 57-58 işitme kaybı mevcut. Bu iki sorun sebebi ile sakat statüsünde çalışmak için raport verirler mi? (almak istememin tek nedeni sakat statüsünde çalışmak ve maaştan kesilen verginin kesilmemesini sağlamak) işe girişlerde zorluk yaşıyorum. İş yaşamında da zorluk yaşıyorum.

Teşekkürler.

@sanafor,

2 yıl önce Yalova'dan rapor aldım sadece fizik ve kulaktan rapor verdiler, %40 da bıraktılar. Kafatasımdaki bu olay için %1 dahi yazmadılar.
Geçen ay rapor yeniledim önceki raporun aynısını tutup elime verdiler %42 de bıraktılar, yine kafatası kırığı, platini, beyin ameliyatı için oran yükseltmediler.
Saçma....

Üst Alt