Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KAFO, uzun yürüme cihazı geliştiriyoruz. Önerilerinizi yazarmısınız?

Muhammed18

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merak etmeyin, böyle çalışmaların sayıları gitgide artacaktır. Önceki mesajımda belirttiğim gibi, fizyolojiye bile aykırı olan cihazlarla insanların hayatlarını idame ettirmeye çalışmları kabul edilebilir bir durum değildi. Bende doktoramı (doktora bir akademisyenin kimliği gibidir) bu konuda yapmaya karar verdim. Araştırmalar ve modelleme devam ediyor. Fakat önceden söylediğim gibi bu cihazı kullanacak olanların vereceği bilgiler bizim için çok önemli.

Sizlerin yardımlarını bekliyorum.

Bugün duyduğum en güzel haber bu sanırım. Protez teknolojileri üzerinde çalışmalar yapılıyor fakat nedense ortez söz konusu olduğunda hala 50 yıllık teknolojiye mahkum kalıyoruz. Sensor Walk tarzı bir ürünün daha gelişmişi iyi olurdu :)

Evet arkadaşlar,Öncelikle ramazan bayramınızı tebrik ederim.Yukarıda ki mesajıma binaen desteklerinizi çok hızlı bir şekilde bekliyorum. İlk iki modemilimizi tamamladık. Süre akıp gidiyor. Sizlerin yardımıyla yaptığımız ilk Modeller üzerinde gerekli düzeltme ve iyileştirmeleri yaparak prototipi üretmek istiyoruz. Sağlıcakla kalın

Forum üyeleri biliyorum ki bir çok arkadaşımız bu durmdan muzdarip. Eğer yardımcı olmazsanız bizler çok yerde sıkıntı yaşayacağız. Konu hakkındaki görüş ve önerilerinize ihtiyacamız var. Teşekkürler

Üst Alt