Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalbe takılan stent ve şeker hastalığı ile toplamda ne oran verilir?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar
kalpte stent takıldı oranı nedir öğrenebilirmiyim?
sadece şeker hastasıyım ilaç kullanıyorum bunun oranınıda bilen var ise yazabilir mi?

uyku bozukluğundan yüzde 35 alan birisi şöför olarak çalışıyor emekli olup aynı işi yapabilir mi?

bu konu hakkındaki görüşleriniz nedir?

teşekkürler.

serkanmalkoc..hocam genel anlamda oranları hastalıklar değil kişi de bıraktığı hasarlar belirliyor aslında,ki kaldıki gözü görmeyen kulağı duymayan uvzu olmayan kişilerin ne kadar az oranlar aldığına şahit oluyoruz bu site aracılığı ile...son sorunuz da eğer o kişi emekli olduysa sen çalışamassın diyecek bir hüküm yok engelli primi ödeyip kendini de iyi hissediyorsa elbet de çalışabilir...geçmiş olsun.

deathless teşekkürler hocam sadece bu abimiz emekli olacak fakat makam şöförü olduğu için korkuyor acaba rapor oranı çıkmaz birde işimden olmayayım diye başvurması doğru olur mu sence? ileride sıkıntı çıkar mı asıl soru bu yoksa bu oranlar ile yüzde 40 ve üzeri alıyor 94 girişli ve boşu yok...

Tip 2 diyabetse %20, Apne konusu sıkıntılı anladığım kadarıyla raporda gündüz uyuklaması vs vs varsa şoförlük yada ehliyet yenilemeden baya uğraşmanız gerekiyor, alınıyor ama millet iki üç yılda yenilerken atıyorum apneliler sanırım her yıl muayene oluyorlar ehliyet için. Tabi başıma gelmediği için süreci sadece okuduklarımdan biliyorum.

Üst Alt