Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalbimde çarpıntı var, ama holterde görünmüyor. Neden olabilir?

emogumo

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
kalbimde sabah uyandıktan belli bir zaman sonra çarpıntı başlıyor bi müddet sürüyor akşamları genelde olmuyor holter ölçümlerinde sinüs aritmisi yazılmış anlamlı bir şey yok denildi neden olabilir

Ağır yemeklerden vs olabilir sabah başladıktan sonra gün içerisinde devam ediyor mu?Spor yaparken vs nasıl hissediyorsunuz ya da bir efor sırasında?

Psikolojik olma ihtimali de var ki benim bu nedenle başlamıştı.

anksiyete ve panik bozukluk yapabilir, takıntı , stres , yorgunluk,uykusuzluk
tetikleyici olur bilinç altından gelir .engellemek için olur gibi hissettiğin anda xanax içiyorsun rahatlıyorsun.
başka çarpıntı ilaçları kullanılabilir.
ben uzun yıllar çektim eko ile aort damar genişlemesi tespit edildi ameliyat oldum seninde olur demiyorum , bakılmadıysa eko ile kalp kontrolü mutlaka yaptır.geçmiş olsun.

eko testi ile baksınlar. Bende de benzer durum vardı kalp damarlarında kalınlık çıktı.

Hormonlara baktırın, tiroid varsa çarpıntı yapar, siiinirlilik, huzursuzluk, ateş basması da varsa tiroid olabilir.

Endokrinoloji bölümü bakar, geçmiş olsun...

Üst Alt