Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalbimin düzensiz attığını hissediyorum..?

ncekin

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba..Ben Nihal 15 yaşındayım. Son 1 yılda kalbimin düzensiz attığını hissediyorum. Mesela yürürken bile hızlı attığını hissedebiliyorum. Hele bir de koşarken sanki göğsüm sıkışıyor ve çok kötü bir ağrı oluşuyor. Yani çok basit şeylerde bile hızlı atıyor. Mesela su içerken. Bir sorun olabilir mi bu kadar hızlı atmasının ?

taşikardi sorunun var kardeşim eğer kalbin gereğinden fazla atıyorsa ya kapaklarda sorun vardır yada başka problemler vardır sorun olayına gelirsen elbette sorun olur bunu belki şimdi anlamassın ama 60 ile 80 ritimde atması gereken kalbinin sürekli 100 ün üzerinde atması ilerleyen yaşlarda kalbinin erken yaşlanmasına ve kalp yetmezliğine neden olabilir bu bakımdan biran önce bir kardiologtan randevu al ve git geçmiş olsun

Allah şifa versin... Bir anormallik hissediyorsanız kalp uzmanına görünmelisiniz. Eko, ekg çekerler ve gerekenleri yaparlar...

allahtan acıl sıfalar dılerım benımde oyle sorunum vardı hep hızlı attıgını hıssedıyordum korkuyordum ama doktora gıttıgımde allahıma bınlerce sukur bı sıkıntı yok dedı psıkolojıkmen oluyor dedı ınsallah senınkıde oyledır allah yardımcın olsun ıhmal etme en kısa zamanda kardıyolojı doktoruna gorun

Bizim ailede tüm bireyler kalpten sıkıntılı kardeşimde 22 yaşında ritim bozukluğu çıktı
Eko,ekg,röntken ,kan tahlili,eforlu ekg ve hatta kalp sintigrafisi çektir bence şakaya gelmez kalp işi.
Ben bu yaşa kadar kalpten bişey hissetmedim birden bire oldu,şanslıymışsın dedi doktor kalp krizi geçirmeden önce belirti olmuş dedi.Hatta ben cuma namazından sonra kalp krizi geçirmişim atlatmışım ,sonra pazar günü daha şiddetli oldu yürüyerek gittim 5 gün yoğun bakımda kaldım.2 ayda 3 defa anjio oldum 4.defa çağırdılar ben gitmedim çünkü psikolojim altüst oldu.

Kendine dikkat et bu yaşta çok tehlikeli
geçmiş olsun

Üst Alt