Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalbimin sesini kulağımda duyuyorum. Neden olabilir?

Danışan

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Yaklaşık 3 aydır. Bilhassa odamdayken kalbimin atışını kulağımdan duyuyorum. Kulak çınlaması şeklimde bir ses gibi, hışırtı sesleri vs. Daha önce kulağımda akıntı vardı. Kkb gittim kulağıma demir çubuk soktu. Kamerayla baktı. Sağ kulağım kapalı gibi.. Konuşurken kendi sesim bozuk çıktığını hissediyorum. Dokrora gitmeye korkuyorum ne yapmalıyım.

Serdar2719
Ozel sağlık sigortaniz varsa size doktor onerebilirim.Prof.Dr.Bayram Velseller Acibadem Maslak hastanesinde,Benim sağ orta kulakta delik vardi ameliyat yapti biyopsi olarak hic kesi olmadan az isitme kaybim vardı düzeldi şuanda.

Bende delikten şüphelendim. Kbb son gidişim bir daha tövbe.

doktor niye demir cubuk soksunki. kulagimiz insaat alani degil korunmasina azami dikkat gerektiren bir organdir. yanlis gormussunuz.

akinti olunca kulak zariniz delik. buda yanlis duymaya,bozuk duymaya sebep. kendi sesinizi ondan bozuk duyuyor kulak cinlamasi yasiyorsunuz.
doktorunuz iltihap icin antibiotik vermistir.tedavinizi yarim birakmayin.sagirlik zor istir.tedaviniz tam yapilmazsa sagir olabilirsiniz. doktorunuza gitmeyi ihmal etmeyin.

Devlet hastanesinde bu sorunları onemseyip ilgilenmiyorlar bile damla verip gönderiyorlar.Ayrica 15 sene oncesinde Şişli Etfal Hastanesinde bi doktor muayne oldum kulağıma birşey soktu sonra ben ölüyorum sandim bayildim zaten kendimi sonra acilde buldum.Bir daha devlet hastanesine gitmedim.Birkac tane ozel hastaneye gittim ama beni en çok tatmin eden ve kararimi vernemi sağlayan Acıbadem Maslak Hastansindeki doktorum oldu.Bir sene olacak hiçbir sıkıntı yasamadim çok şükür.

Kulağımı temizletmek için gitmiştim. Doktorrda sağolsun eli sağlam çıktı. Makasla pisliği çekerken kulağımı kanattı. Bunlar mesele değil ama aynı şeyleri tekrar yaşayıp sağır olmak istemiyorum. Kulak çubuğu kullanmayı çok zaman önce bıraktım. Kulağımda hışırtı sesi geliyor sürekli! Delik varda oradan hava alıyor gibi. Sağ kulağımdan hışırtı sol kulağımda ise kalp atışımı duyuyorum.

iyi bir doktor bulun. dediklerinize katirim. vizite parasi cok tutuyor diye bende gitmistim buson cikartmaya devlete. adam yikamisti kulagi. akmayan kulagim ikisi beraber akmis iki gozum iki cesme yarindasina doktorumun yolunu tutmustum. simdi artik tek sagir kulagim daha kiymetli. levent sennarogluna her gidisimde sevinerek veriyorum vizite parasini. allah razi olsun diyorum.

Geçti cok şükür.
Benim size tavsiyem devlet hastanesindeki doktora guvenmeyin gec kalmadan bi Prof.görünüm derim.
Diyorum ya bana önemsiz birsey diyordu.Takii is yerine KBB doktoru gelip muayene edene kadar ciddiye almamistim.Gelen doktor mutlaka ameliyat olman gerekiyor ileride isitme kayıbın olabilir dedi.

Demir çubuk dediği kamera :)

Kulağının içine bakıyo

Kulağı temizletmeyin diye bas bağırıyolar niye temizletiyonuz

Kulağının mr çektir öncelik ne var ne yok görünüyo içinde bida temizletme iltihap vardır kulağunda sanırsam

Antibiyotikle düzeliyo grip olmamaya çlşın

Sakız çiğne sık sık kulağın açılsın esne bol bol

orta kulak iltihabı olmuştum ilk başlarda sancı daha sonrada sızıntı halinde kan gelmişti acile gittik olayı kanama olana dek bekledik geçer diye hata işte meğer kulak zarları basınç ile yırtılmış ikiside hemen 1000mg antibiyotık verdiler 1 ay hep boru içinden duydum sanki ama çok pis sancı yapıyor kulak zarı kendi patlarsa kendi de kapanırmış onuda ögrendik bu şekilde :)dediğiniz gibi antibiyotik çözdü ..

ahmet herkes öyle yapıyor zaten . varsa başka yazsın .

kulak zari kendi yirtilirsa kendi kapanir inanci yanlis. hatta doktorlar zar yirtilmasin diye kesik atiyorlarmis iltihapli kulaklarda. cunku bicimziz yirtilirsa kendini onaramiyormus zar. duzgun yirtilmayan zar kendi kendini onarmaz.

O kulağında kalbinin atışını hissetme bendede oldu seneler önce ara ara oluyordu.. şimdi uzun zamandır olmuyor hiçbir sıkıntıda çıkmadı..

Üst Alt