Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalça ağrılar şikayeti sonrası AS teşhisi sonrası neler yapmalıyım?

mahsun kul

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
öncelikle konuyu nereye açacagımı bilemedim

19 yaşındayım kalça agrılarıyla fizik tedaviye gittim as olmamdan süphelenildi bu test yapıldı bana ve sonucu pozetif geldi kalça ve omur mr temiz kaç gündür uyku falan uyuyamıyorum sürekli düşünüyorum ben şimdi ne yapacagım diye

doktor endol diye bir ilaç var onu verdi bana agrın olursa içersin dedi. kronik bir hastalık tamam ama hazır daha erken evredeyken üstüne düşeyim diye düşünüyorum ne yapmam gerek agrılara eyvallah dedim sporcuyum fit vucuda sahibim amatör olarak bilek güreşi ile ugraşıyorum ve polis okuluna hazırlanıyordum polis okuluda hayal oldu ona da eyvallah ama kamburluk kaçınılmaz bir son mu yapamaz mıyım birşey

abilem akıl verin bana cümlelerim biraz devrik ama panikten ve korkudan kusuruma bakmayın

Kardeş öncelikle çok geçmiş olsun bahsettiğin AS teşhisini hangi tetkiklere göre konulmuş olması çok önemli, sana bir adres vereyim, ekonomik durumun iyiyse birde orda teyid et hastalığını istersen. Hacettepe Üniversitesi Hastanesi Romatoloji Bilim Dalı Sıhhıye- Ankara Hacettepe sayfasına girip yazacağım isimlerden randevu talep edersin çok az bir ücret ödersin Dr. için, Doç.Dr. Ali AKDOĞAN, Doç.Dr. Ömer KARADAĞ, Doç.Dr.Umut KALYONCU, bunların hangisi olursa fark etmez hepside birbirinden değerlidir. Birde 4444444 nolu telefondan randevu talep edebilirsiniz. Tekrar tekrar geçmiş olsun, hastalık hakkında fazla karamsar olmayın. Derdi veren Allah dermanınıda verir. Sevgilerimle, hoşca kallın.

ahmetk0661;
Keşke iyi olsa maddi durumum hem maddi sıkıntılar hemde bu hastalık belimi bükecege benziyor sagolasın abim yorumda bulundungun için

Üst Alt