Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalça çıkığı için hangi oranda rapor verilir?

cahit027

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
benim kardeşimin kalça çıkıklığı var ve aksayarak yürüyor doğuştan kalça çıkıklığı
bir arkadaşım rapor çıkarılabileceğini söylefdiler bana yardımcı olursanuz sevinirim kalça çıkıklığı için müracat etsem acaba ne oranda bir rapor derecesi albailirim
Allah razı olsun bilgilendirirseniz çok memnun olurum

ayrıca şu anda yeni açıkilköğretime yazdırdık
derslerine devam ediyor
devlet memurluğunda yaş sınırı yok diye biliyorum
yaş sınırı varmı acaba?
ilköğretim mezunu olabilirse ve bu sakatlık durumuyla memuriyete girme şansı varmı
çok çok teşekkürkler desteğinizi ve bilgilerinize ihtiyacım var teşekkür ederim

bende de war kalça çıkığı 2 yıl öncesinde bi rapor almıştım %45 oran vermişlerdi...
nisan ayında vergi indirimi için başvuru yaptım doktora sevk etti %19 a düşürdü doktora dedim nasıl oluyo %45den %19a düşürmek diye bizle ilgili bir sorun değil kanunla böyle dedi...

saçma sapan iş yapıyorlar anlayacağınız..

Acaba ahngi il hangi hastanelerden almıştınız raporu cevaplarsanız memnun olurum

Merhaba

Herkese hayırlı aksamlar 2006da rapor aldım %30 sımdı bu oranı arastırdım %15de bu nasıl kanun bu nasıl ıs

Doğuştan iki taraflı kalça çıkıklığı var, aksayarak yürüyorum daha önceki raorum % 45 iken kasım 2009 yılında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesinden aldığım rapor ise % 19 olarak verildi, neden böyle olduğunda sorduğumda ise 2007 yılı temmuz ayında çıkan kanuna göre veriyoruz, bizlerin yapabileceği birşey yok dediler.....

boyle kanun mu olur?

kanunu cıkaran arkadaslar kendı yakınlarına fazladan rapor werırler bızım gıbı ınsanlarada wermezler arkadas sen bu vatandası askere almıosun curuk werıosun ama sakat ıs raporu ıstedıgımız zamanda saglamsın dıyolar bu nasıl ıs bızler gıbı daha kac kısı war rapor ıcın ugrasanama alamıolar saglam arkadasım war 1cm kısalık war %50raporu war daha nedıyım bu adam 1800tl maas alıoo bızde asgarı ucrete talım adaletmıı

Üst Alt