Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalça çıkığı için total kalça protezi olmalı mıyım?

gg_ayshee

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
mrblar, ben 17 yaşındayım, sağ kalçamda çıkıklık var. bazı harekelerimde kısıtlama oluyor, yürümede zorluk çekiyorum. doktorlar bana total protez takmamız gerekiyor dedi ve bu ameliyatı 18 yaşına kadar yaptırmalısın ve ameliyat sonucu topal kalma ihtimalin %50 dediler. ailem de vazgeçti... Ve şimdi ameliyat olmazsam ilerde daha kötü olabilirmiş... Ne olur yardımcı olun... Korkuyorum!!!
Ama ne olursa olsun allah'tan ümidimi kesmiyorum allahım kimsenin başına vermesin...!

Ama bu ailenin verebileceği bir karar değil ki. Bence en kısa sürede birkaç uzman doktora daha görünmeli ve onların kararına göre hareket etmelisin.

::

ewet haklısınız ama anneannem senin bişeyin yok boştan yere masraf işine gelince ağrıo işin gelince ağrımıo dio bu yüzden bende ağrısa bile ağrımıyor diyorum...

Anneannenin ellerinden öperim. Ona de ki, ben araştırdım, eğer şimdi yanlış bir karar verirsek, ilerde bugünkünden kat be kat fazla "masraf" yapmak durumunda kalırmışız. Ne yap et, türlü yalakalıklar yap ve aileni başka birkaç doktora gitmek konusunda ikna et :) Daha sonra o görüşlere göre yapman gereken neyse onu yaparsın...

ewet ama evde benim bi hükmüm yok yaşım 17 olduğu için bişey söleyemiorum haklı olsam bile demokratik bi aile diiliz yani anlayacağınız aslında ailem ilgilenio ama anneannem tepki gösterio huzursuzluk verio bende sesimi çıkaramıorum ağrı yapıo ama çok fecii ağrılarım olsa bile sesimi çıkarmıorum daha doğrusu çıkaramıyorum...!
:(:(:(:(:(

Anneannenin ya da anne-babanın sözüne önem verdiği birileri vardır çevrelerinde. Ne biliim, amcan olur, bi komşu olur, öğretmenin olur.. Onun üzerinden kur oyunu :) Sen O'nu ikna et, O da sizinkileri. :)
Oooo o, olum 17 yaşındayken ben, ondan alıp öbürüne taktığım külahların sayısını unuttum! :) Yaratıcı ol biraz... :)

ya denedim ama olmuyor benim şu anda kontrolüm var bazende maddi durum söz konusu oluyor benim şu andaki kontrolum son kontrolum herşey açığa çıkacak bana ne yapılması gerektiği falan belli olacak ama işte söylediğim gibi maddi durum el vermio şu anda

Merhaba

Sevgili Ayşe umarım normal halde gelirsin...kısalık mevcut mu acaba bacağında...

Üst Alt